BOLJE DA JE ĆUTAO

TRAMP JE KANDIDAT ZA NAJLOŠIJEG MUŽA NA SVETU: Možete li da pogodite šta je Melanija dobila za Božić?

0

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država nije se do sad pokazao kao idealan suprug, ali ne prestaje da iznenađuje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald Tramp i njegova prva dama Melanija retko izgledaju blisko i zaljubljeno u javnosti — retko kad se dodiruju, više puta smo videli Melaniju kako odbija da mu da ruku, nedavno je krenuo u helikopter i tek na pola puta se setio da je i ona tu i da treba da je sačeka…

 

Ipak, u Americi je tradicija da se za Božić, najradosniji hrišćanski praznik, obavezno pazari poklon dragim osobama, pa makar i neka najobičnija sitnica, zbog čega niko ne bi ni pomislio da bi Tramp propustio da obraduje Melaniju kutijom ispod novogodišnje jelke. Dobro pretpostavljate — izgleda je propustio.

 

Predsednik Amerike je uoči Božića razgovarao s vojnicima iz nejgove zemlje koji trenutno borave širom sveta, a jedan od njih upitao ga je šta je kupio prvoj dami za Božić. Tramp se zbunio i odgovorio:

 

To je teško pitanje. Uzeo sam joj lepu čestitku… i mnogo ljubavi.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Donald Tramp podsetio je, potom, da se njegova supruga i on vole.

 

Mi volimo svoju porodicu i volimo jedno drugo. Imamo odličan odnos, nadam se i vi imate takav odnos sa svojim supružnicima. I dalje radim na božićnom poklonu. Ima jš malo vremena. Nema mnogo, ali ima malo vremena — zaključio je.

 

Ovo nije prvi put da američki predsednik ne misli na vreme na pokon za svoju dragu, podsećaju portali iz ove zemlje. Kada je prošle godine Melanija napunila 48 godina, Tramp je izjavio da je supruzi kupio čestitku i cveće jer je bio zauzet.

 

Bolje da ne pominjemo to jer mogu da upadnem u nevolju — izjavio je tad.

 

 

 

makonda-tracker