(FOTO)

Neki NALAZE SLIČNOST sa slavnom manekenkom, dok drugi OSUĐUJU: Šta Hajdi Klum radi kad misli da je niko ne vidi?

0

Hajdi Klum je jedna od najlepših žena čiju popularnost su mnogi modeli želeli da dostignu.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna Hajdi Klum već godinama uživa u braku sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicem iz popularnog sastava Tokio Hotel.

 

Nemačka manekenka, model, voditeljka i žena čija lepota je godinama simbol, a modna izdanja uvek glavna tema, ne plaši se da pokaže svoj izgled bez šminke, filtera i mimo svetlosti reflektora.

 

Nju su paparaci uslikali dok je zajedno sa svojim suprugom vodila psa kod veterinara i tom prilikom bila obučena u jednostavnu plavu trenerku i bila je bez šminke. Mnogi su prokomentarisali kako slavna manekenka ne liči na sebe i da nije ona osoba sa crvenog tepiha.

 

Hajdi nije marila za fotografe i ležerno je prošetala sa svojom razbarušenom frizurom koju je činila mala punđa na vrhu. Njen suprug je bio u sličnom modnom izdanju, pa se i on odlučio za trenerku, dok je Hajdi uz svoj plavi komplet uklopila i šarene papuče.

 

Hajdi Klum bez šminke
Hajdi Klum bez šminkefoto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve u svemu, njih dvoje su izgledali kao sasvim običan par koji obavlja svakodnevne obaveze, bez šljokica i glamura, što je za mnoge bio veliki plus kada su javne ličnosti u pitanju, dok su drugi smatrali kako je previše opuštena i ne liči na sebe.

 

Hajdi Klum i Tom Kaulic
Hajdi Klum i Tom Kaulicfoto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker