jedinstvena

Ovakva lepota ne zaslužuje drugačiju haljinu: Izdanje Hajdi Klum koje UBRZAVA PULS i muškarcima i ženama

2

Da li je do haljine ili do toga ko je nosi, tek – Hajdi Klum je na 65. dodeli Gremija bacila u drugi plan muzičke zvezde

hajdi klum na 65. dodeli nagrada Gremi
hajdi klum na 65. dodeli nagrada Gremifoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U losanđeleskoj Kripto areni juče je održana 65. dodela Gremi nagrada, na kojoj smo videli neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

 

Na crvenom tepihu se našlo mnogo poznatih ličnosti iz različitih oblasti, a jedna od onih koji su privukli najviše pažnje bila je nemačka manekenka Hajdi Klum.


Slavna lepotica bila je jedna od najuspešnijih modela devedesetih, a dve i po decenije kasnije vreme je za nju stalo, pa je i dalje Hajdi Klum žena pored koje su na crvenom tepihu svi nevidljivi.


Tako je bilo i na dodeli Gremija, na koju je Nemica stigla u društvu supruga Toma Kaulica, a za ovu priliku odabrala je ultraelegantnu kreciju. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Hajdi se pojavila u haljini njujorškog brenda The Blonds, iz kolekcije za proleće 2023. godine, i to u vrlo smelom modelu.

 

Čuvena manekenka izgledala je zanosno u toaleti potpuno pripijenoj uz telo koja ima vrlo dubok V-izrez, te u prvi plan ističe grudi. Reč je o komadu sa zmijskim printom i prikazima lanaca, u vrlo efektnoj zlatno-braon kombinaciji boja, koji u donjem delu pada pored tela.

 

hajdi klum na 65. dodeli nagrada Gremi
hajdi klum na 65. dodeli nagrada Gremifoto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina je ukrašena i nizom slatnih lančića koji je prate i pomeraju se pri koračanju, a Hajdi je svoj look upotpunila nakitom od žutog zlata i braon sandalama sa visokim štiklama.

 

 

makonda-tracker