NOSIĆETE JE SVAKI DAN

Savršeno nesavršena frizura koja BRIŠE GODINE: Slavne Francuskinje je obožabaju, jer se pravi za 3 MINUTA, a ide UZ SVE!

0

Ovu fantastičnu frizuru možete da nosite preko dana, ali i uveče. Ide uz klasične farmerke i majicu, ali i haljinu sa otvorenim leđima.
 

foto: VGstockstudio/Shutterstock
foto: VGstockstudio/Shutterstock

Kao što to rade Francuskinje i čuvena glumica Sofi Marso nije propustila priliku da ove godine zablista na Kanskom festivalu. Ona je obukla dugački crveni kombinezon, ali on nije bio u centru pažnje medija.

 

Ono po čemu su je svi zapazili jeste njena opuštena frizura, koja možda i nije bila prilagođena ovom događaju. Ipak se za ovakvo pojavljivanje očekivalo nešto više.

 

 

Sofi je ponela frizuru koju obožavaju sve Francuskinje, jer, kako mnogi kažu, briše godine s lica. Ova frizura je veoma praktična, a može se napraviti za samo 5 minuta.

 

Ipak, ono što je važno jeste to da morate da imate šiške, jer jedino sa njima ova frizura je potpuna.

 

Sofi Marso
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

 

Najveći deo kose pokupite gumicom i podignite je u visoki rep. Krajeve kose možete blago da uvijete i pustite da slobodno i neobavezno pada.

 

Mnoge žene je često nose u svakodnevnim kombinacijama, a ono što oduševljava žene jeste što možete da je nosite i uz farmerke i majicu, ali i u nekim specijalnim prilikama.

 

Ona daje notu elegancije, ali i opuštenosti i zato je mnogi nazivaju idealnom savršeno nesavršenom frizurom. 

 

Isprobajte je i vi, sigurno će vam postati jedna od omiljenih.

 

 

makonda-tracker