UKRADITE JOJ IDEJU I IZGLEDAJTE ZANOSNO

Ovu haljinu može da sašije VAŠA KROJAČICA i baci vam Holivud pod noge: Dženifer Aniston ima SAVRŠEN autfit za venčanje

0

Dženifer Aniston se pojavila na premijernom prikazivanju druge sezone serije The morning show u kojoj glumi glavnu ulogu.

foto: Dan Steinberg / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dan Steinberg / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna Dženifer Aniston se pojavila na premijeri u Los Anđelesu i zajedno sa koleginicom Riz Viterspun odgovarala na pitanja.

 

Kao i uvek, nenametljiva, a elegantna Dženifer koja je godinama prepoznatljiva po svom istančanom ukusu i osećaju za stil i eleganciju, ovog puta je nadmašila sebe i oduševila javnost.

 

Ako vam nestaje ideja šta da obučete na neki vama bitan događaj, na primer svadbu s obzirom da je sada sezona venčanja i proslava, ukradite ideju Dženifer Aniston. 

 

Njena haljina je elegantna i jednostavna, a i lako ćete krojačici objasniti kakvu kreaciju želite za sebe da biste bile kao holivudska zvezda. Glumica je ponela letnju haljinu svetlo žute boje koja nas je osvojila ovog leta, a cvetni dezen ju je dodatno oplemenio.

 

Haljina je asimetrična, pa je i to jedna od prednosti ove kreacije, ima tanku bretelu na levom ramenom, a na kraju se širi u neravne karnere, te je sa jedne strane kraća, a sa druge duža.

 

1 / 3 Foto: Dan Steinberg / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Uz ovo, Dženifer je dodala prelepe sandale u bež boji koje su njen standardan odabir i imaju tanke kaiše i visoku štiklu. Zasigurno je ovo jedna od ideja kako da se obučete svedeno, elegantno, a dostojno crvenog tepiha.

 

 

makonda-tracker