transformacija

Sa tako KRATKOM kosom je NIKAD nismo videli: Irina Šajk više ne izgleda ovako — i nisu svi oduševljeni promenom

2

Irina Šajk ponovo hara Njujorkom, a pojavila se u izdanju u kakvom je nikada do sada nismo imali prilike videti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih manekenki i najlepših žena sveta Irina Šajk iza sebe ima vrlo turbulentan period! Nakon veze i raskida sa Kanjeom Vestom (dok se još zvanično i nije razveo od Kim Kardašijan), viđanja sa bivšim momkom Vitom Šnabelom i zagrljaja sa glumcem Džejsonom Sudeikisom, Irina je otišla na odmor!

 

 

Od nje danima nije bilo ni traga, ni glasa, što je i logično, jer paparaci joj svakodnevno ne daju mnogo mira na ulicama Njujorka, pa je svaki njen korak, bilo da je sama ili sa ćerkom Leom, bio uslikan i ispraćen. Pre dva dana je uslikana na aerodromu DŽFK u Njujorku, a njeno prvo javno pojavljivanje nakon odmora ispraćeno je u velikom stilu - i velikom transformacijom!

 

Prelepa Ruskinja odlučila je da za Bulgari žurku u Njujorku potpuno promeni frizuru i pokaže kako izgleda s dosta kraćom kosom!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Irina je stigla sa supertrendi ležernim bobom sa šiškama, ali nije najjasnije da li se ošišala ili u je u pitanju perika. Ponela je i atraktivan stajling, uklopljen od predimenzioniranih sivih Attico pantalona i jarkonarandžastog bodi-topa koji ističe dekolte i potpisuje ga LaQuan Smith SS21 RTW.

 

Mada je neosporno jedna od najlepši na svetu, mnogima se nije dopala njena nova frizura.

 

"Šta je ovo, neka vrati dugu kosu", "Irina je prelepa, ali bolje joj stoji duga kosa", "Nadam se da je ovo samo perika", "Meni je prelepa kakva god da joj je frizura", glase neki od komentara.

 

 

makonda-tracker