u njenom stilu

Potpuno CRNI STAJLING i za vreo letnji dan: Irina Šajk u iznenađujućem STREET STYLE autfitu koji morate da vidite

0

Ruska manekenka uspeva da spoji maksimalnu udobnost sa izuzetnim stilom i uvek u svojim odevnim varijantama ima poneki mali obrt

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slučajno ili ne, manekenka Irina Šajk i njen bivši verenik i tata njene ćerke Lee glumac Bredli Kuper, inače stanovnici Njujorka, i dalje istovremeno borave u Kaliforniji! Bez obzira na to da li je u pitanju porodični odmor ili koincidencija, njih dvoje već nekoliko dana paparaci viđaju po ulicama Los Anđelesa.


Irina je tako juče fotografisana prilikom ulaska u Sunset Tower Hotel, gde je navodno imala sastanak, na koji je stigla u ne preterano poslovnoj odevnoj kombinaciji.

Ona je od glave do pete nosila Burberry, čiji je zaštitni znak godinama, sa izuzetkom Celine naočara za sunce.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ipak, za razliku od prepoznatljivih otmenih komada modne kuće Burberry, Šajkova se predelila za najležerniju moguću varijantu: crni neporubljeni teksas šorts, majicu s manjim belim monogramom, soknice s logotipom ovog brenda ispisanim belim slovima i efektnu tašnicu. Tako je lepa Ruskinja ponela all black kombinaciju uz tek dašak bele boje koja razbija monotoniju i ponovo pokazala zašto je svaki njen izlazak iz kuće modna vest. Ne bi, međutim, Irina bila Irina kada ne bi pripremila i neko malo iznenađenje i mali modni obrt, pa je tako umesto patika ili sandala ponela ― mokasine!

makonda-tracker