neočekivani obrt

Dženifer Aniston polivena kofom ulja: Neprijatna scena na snimanju poznate serije

0

Glumica Dženifer Aniston našla se u neprijatnoj situaciji kada je neko na nju prosuo kofu punu ulja.

Glumica je doživela neprijatnost na premijeri nove sezone serije
Glumica je doživela neprijatnost na premijeri nove sezone serijefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nove fotografije i snimci koji kruže internetom, a prikazuju Dženifer Aniston u jednoj izuzetno neprijatnoj situaciji, uznemirili su njene fanove širom planete.

 

Naime, na spornim snimcima može se videti kako zvezda serije "Prijatelji" stoji na ulicama Njujorka usred protesta, kada neko iz mase na nju iznenada prosipa kofu punu crnog ulja.

 

Reakcija besne glumice bile je sve samo ne blaga, a njeni razjareni fanovi odmah su počeli da ostavljaju ljutite komentare na društvenim mrežama. 

 

Ipak, veliko olakšanje usledilo je nakon što je otkriveno da ovaj događaj nije stvaran, već je zapravo reč o najnovijem projektu 55-godišnje glumice – u pitanju je snimanje četvrte sezone serijala "The Morning show".

 

U sceni koja podseća na protest, Aniston – koja igra lik Aleks Levi – bila je potpuno prekrivena crnom tečnošću. Glumica je delovala besno dok su se statisti okretali od mesta izlivanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Ranije ovog meseca, Aniston je potvrdila da je produkcija četvrte sezone serije počela, objavivši sliku na kojoj pozira sa kolegama Riz Viterspun i Tig Notaro u gotovo identičnim teksas odevnim kombinacijama.

 

Na prvoj fotografiji, sve drže svoje kartice sa imenima, izgledajući srećno što se vraćaju svojim ulogama, dok druga fotografija prikazuje Anistonin scenario za nadolazeću sezonu.

 

 – Neka igre četvrte sezone @themorningshow počnu. Evo nas! – Aniston je napisala u opisu svoje objave na Instagramu.

 

"The Morning Show" koji prati živote novinara na izmišljenoj stanici "UBA" dok se suočavaju sa ličnim i profesionalnim izazovima, postigao je veliki uspeh od premijere 2019. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker