obožavaćete je

Podmlađuje, kosa deluje gušće, a zrači luksuzom: Ova frizura stoji baš svakoj ženi i zavladaće 2024. godinom

0

Postoje frizure koje nemaju rok trajanja i zauvek će ostati u modi, a ovo je jedna od takvih. U poslednje vreme, popularnija je nego ikad!

Ove godine biće popularno nekoliko frizura, ali je jedna najdominantnija
Ove godine biće popularno nekoliko frizura, ali je jedna najdominantnijafoto: Parilov/Shutterstock

Bob frizura jedan je od vanvremenskih trendova kada je reč o stilizovanju kose, pa njena popularnost ne jenjava već decenijama.


Menja se samo koliko je u tom trenutku trendi koja varijanta – kraća ili nešto duža, s ravnim, kosim ili zavesa-šiškama ili bez bilo kakvih.


Ono u šta uvek možebiti sigurni jeste da je bob, stil koji važi i za frizuru koja podmlađuje, uvek popularan.

U poslednje vreme, vratila se jedna retro verzija paža, koji je sada prozvan old money bob. Sećate li se raskošnih natapiranih ili blago talalastih frizura koje su nosile članice bogataških porodica u starim serijama? Pričamo upravo o tome!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afnan Dano (@afnandano)


Old money estetika, takozvani tihi luksuz, potpuno je zavladao svetom nakon uspeha serije "Naslednici" (Succession), a on je sa sobom vratio neke trendove koji na nenametljiv način naglašavaju da je u izgled uložen i trud i novac.


Šta je old money bob?


Old money bob je vanvremenska frizura sa savremenim zaokretom – ističe za britanski Glamour londonska frizerka Suzi Andželina, koja je poznata po jednoj od najpopularnijih takvih frizura. – U pitanju je kratka kosa, puna volumena, iznad ramena i prilično valovita.

 


Kako je istakla, ova varijanta paža je dokazala kao pravi favorit kod njenih klijentkinja i očekuje se da će biti vrlo popularna tokom ove godine.


Trik kod ovog boba jeste da se istakne punoća kose – volumen pri korenu i tuplji krajevi, tako da look deluje veoma otmeno i sofisticirano.


Bitno je da se zadrži pun obim, s naglaskom na oblikovanje samo u predelu oko lica. To čini da kosa izgleda gušće na krajevima, a da se i dalje kreće oko lica – naglašava ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najtraženija frizura u 2024.

 

makonda-tracker