i zaista izgleda skuplje!

Da li je to i VAŠA NIJANSA? "Skupa plava" je najpopularnija boja kose ovog proleća — i ovako se postiže

0

Frizeri predviđaju dolazak novog prolećnog trenda u farbanju kose na velika vrata, a posebno će se dopasti svim plavušama!

foto: VGstockstudio/Shutterstock
foto: VGstockstudio/Shutterstock

"Skupa brineta" je jedan od trendova koji su već uzeli zamah kad je svet frizura u pitanju. Noviteti koji su nam stigli ove zime i krajem 2021. godine lagano su se pretopili i nadogradivali i početkom 2022. godine, pa je ovaj trend dobio i svoju novu varijantu: "skupu plavu" boju kose!

 

Naziv ove boje kose i samog trenda asocira na luksuznu nijansu za plavuše, o čemu je govorio frizer slavnih ličnosti Tom Smit. U snimku u kome predviđa glavne trendove kad je kosa i frizura u pitanju za ovu godinu, on je pričao konkretno i o plavoj kosi i šta žene treba da rade ako žele još "skuplju" nijansu plave!

 

Svi ste čuli za "skupe brinete", a sada imamo i trend "skupe plavuše". To je, ali nije jedna boja. Još uvek postoji dimenzija, još uvek postoje svetlije i tamnije nijanse. Uopšteno govoreći, to je toplija nijansa, ali mislim da će ovo stvarno dobro proći na proleće — ispričao je frizer.

 

On je u snimku pokazao i kako bi to trebalo da izgleda, pa podelio primer glumice Krišel Štaus, koja je od boje karamele prešla na topliju, svetliju plavu.

 

 

Smit ističe da je sve u dubini, dimenzijama, detaljima. Luksuzni izgled dobija se mešavinom više plavih tonova, čime se sve podiže na viši nivo u odnosu na jednu boju iz kutije.

 

 

Profesionalni frizeri moraju mušterijama dati ono što nikad ne bi mogli sami da urade kod kuće — tvrdi frizer.

 

S tim u vezi — stručno izvučeni pramenovi pomažu u dobijanju "skupljeg" izgleda kod plavuša.

 

 

makonda-tracker