biće hit 2022.

Savršene za svaki oblik lica i TAKO ŠIK! Nove šiške En Hetavej su najlepši način da se spremimo za prolećnu sezonu

1

Ako se još uvek niste odvažili da tražite frizeru da vam skrati šiške, najnovije fotografije čuvene glumice će vas ubediti da je taj trenutak došao!

foto: O'Connor / PA Images / Profimedia
foto: O'Connor / PA Images / Profimedia

Kada je reč o šiškama, one spadaju u vanvremenske modne trendove i oni koji se osmele da naprave takvu promenu u svojoj frizuri obično ih se nikad ne odreknu.


Glumica En Hetavej poznata je kao pravi kameleon, koji se ne libi s često menja boje kose, dužinu, stilove, pa smo je videli i s dugom ravnom kosom, afro frizurom, piksi stilom... Ona je imala faze kada nije imala šiške, ali su one češće bile deo njenog look-a, a najnovije su pun pogodak.

 

En je nedavno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije jednog vrlo trendi modnog izdanja, ali čak i efektan mini-kombinezon dugih rukava i upečatljive kratke čizme ostale su u senci glumičine frizure.


En je kosu podigla u visok rep, a pustila je šiške ― tzv. wispy šiškice (tanke), koje su fenomenalan dodatak vrlo gustoj i tamnoj kosi.

 


Ovakav način sečenja šišaka sve je popularniji, pre svega jer čini da ostatak kose deluje bogatije i gušće. One se sa ostatkom kose spadaju postepeno i suptilno, nisu napadne, ne daju strogoću licu, a jednako dobro izgledaju i uz podignutu i uz puštenu kosu.

 


Enine nove šiške odličan su izbor za svaki oblik lica jer ne utiču previše na njega, ne menjaju utisak koji ono ostavlja, niti skreću previše pažnje.

 

 

Ako obožavate da nosite aksesoare za glavu i kosu, one su odličan saveznik jer neće napraviti "gužvu", niti delovati napadno i biće savršen okvir za lice.

 

 

 

makonda-tracker