obavezno probajte

Lepotice se zbog nje odriču plave kose: Nijansa kojoj ni Leni Klum nije odolela biće glavni hit 2022. godine

2


Ćerka slavne Hajdi Klum i sve popularnija manekenka odlučila se za drastičnu promenu i oprostila se od plave kose. Izbor je pao na boju kojoj se prognozira ogromna popularnost ove godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvo dete nemačke manekenke Hajdi Klum, koju je dobila tokom veze s italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom i koju je kasnije usvojio njen (sada već bivši) suprug Sil, ide maminim stopama!


Prelepa Leni Klum odavno je privukla pažnju modne industrije, a modelingom je počela da se bavi sa 16 godina. Iako je veoma mlada, Leni već ima iza sebe naslovnicu magazina Vogue i saradnju s mnogim poznatim brendovima, pa se svaki njen korak pažljivo prati. Sada se opredelila za važnu promenu u izgledu, a videćemo kako će ona uticati na njenu karijeru. Naime, Leni više nije plavuša.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Plava kosa, koja zaštitni znak njene majke, postala je prošlost za Leni, koja se odlučila za boju kestena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)


U pitanju je nijansa koja će tokom 2022. godine biti dominantna, kažu stručnjaci. Brineta će sigurno biti više, a boja kestena posebno je popularna jer je veoma topla, zgodna u bilo kojoj odevnoj varijanti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Ona, za razliku od mahagoni nijansi, nema u toj meri crvene tonove i više naginje strogo braon boji i u svakom slučaju je lakša za održavanje od plave boje, koja zbog oksidiranja usled upotrebe blanša može da bude pomalo problematična. Ukoliko, pak, preferirate crvene tonove, probajte boju kestena s mahagoni pramenovima i dobićete savršene prelive nijansi.


Kod kestenjaste kose posebno je dobro to što, i kada se ne farbate redovno, ona bledi graciozno i ne izgleda isprano i zapušteno. Uz to, ona daje kosi energičnost, volumen i naglašava detalje u njenoj teksturi, a jednako efektno izgleda bez obzira na to imate li bob ili dužu kosu.
 

Ako želite da probate ovu boju, evo i nekoliko ideja!

 

Možete se odlučiti za vrlo tamnu nijansu s bakarnim pramenovima...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biolage (@biolage)

... a još ćete upečatljiviji biti sa svetlijim tonovima!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redken (@redken)

 

Još svetlija nijansa dobro je rešenje za devojke koje imaju crveni pigment...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redken (@redken)

 

... a malo ko može da odoli debljim retro pramenovima na smeđoj kosi!

 

 

makonda-tracker