gabana je ponosan

Samo jaknica je koštala kao nečiji stan: Melanija Tramp u stajliš kombinaciji koja je Italiju ostavila bez reči, a Ameriku razbesnela (FOTO)

0

Predsednik i prva dama Amerike vratili su se jutros sa svog prvog službenog putovanja, a Evropa još uvek ne prestaje da priča o tome kako je Melanija izgledala u Kataniji pre dva dana.

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Melanija je ponela ove komade tokom posete Gradskoj većnici u Kataniji, dok je njen suprug prisustvovao samitu G7.

 

Interesantnu odevnu kombinaciju o kojoj se još priča čine bež haljina koja doseže malo ispod kolena, jednostavne salonke i jakna koju potpisuju Dolče i Gabana, a koja košta neverovatnih 51.500 dolara.

 

Prva modna greška prve dame: Odabir koju je Melaniju učinio 10 godina starijom (FOTO)

 

To je, naravno, privuklo pažnju Stefana Gabane, koji je podelio Melanijinu fotografiju na svom profilu na Instagramu, ali nisu svi oduševljeni ovakvim izgledom američke prve dame - dok pojedini komentarišu da je suludo da neki komad odeće uopšte košta toliko, drugi ističu da je sramota nositi tako skupu jaknu u vreme krize.

 

Mnoge je to podsetilo na trenutak kada je Mišel Obama, dok je 2009. bila na mestu prve dame, u narodnu kuhinju u Vašingtonu došla u patikama vrednim 540 dolara.

 

***

POGLEDAJTE

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (VIDEO)

 

 

makonda-tracker