Udobniji, moderniji i skuplji davno niste videli: Severina ima stajling od 4.000 € zbog kojeg je Lisabon zastao na tren

0

Lepa Hrvatica je otišla na dalek put i nije se libila da ponese komade koji su udobni, praktični, a istovremeno moderni i vrlo šik 

SEVERININA SAVRŠENA ODEVNA KOMBINACIJA IZ LISABONA
SEVERININA SAVRŠENA ODEVNA KOMBINACIJA IZ LISABONA foto: Instagram / Severina

Pevačica Severina Vučković godinama je na domaćoj javnoj sceni jedna od najbolje obučenih žena, ne samo u Hrvatskoj već i na celom Balkanu, pa i šire. 

 

Njene odevne kombinacije su trendi, ali često udobne i praktične tako da u njima možete da idete, što bi se reklo, i na kraj sveta. Dobro, Seve možda sada nije otišla na kraj sveta, već u Lisabon, ali je za tu priliku odabrala stajling koji vredi svakog trenutka vaše pažnje.

 

Lepa pevačica ovog puta nije štedela, a zašto bi, kad joj ove godine karijera cveta. 

Severina je na svom Instragram profilu pre nekoliko dana podelila fotografiju iz Lisabona, pokazavši tako svojim patiocima kako uživa u glavnom gradu Portugalije. 

 

Pratioci su odmah primetili nju upečatljivu odevnu kombinaciju, a dovoljno je bilo samo malo proguglati po Internetu da bismo saznali da je u pitanju komplet luksuznog brenda Dolce&Gabbana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U internet prodavnicama mogu se posebno pronaći gornji i donji deo, a Severina je odlučila da ga ukompletira. Budući da košulja košta oko 1950 evra, a donji deo isto toliko, jasno je da samo ova dva komada koštaju skoro 4.000 evra.

 

- Iz Lisabona, s ljubavlju -  napisala je ona u petak na svom Instagram profilu, a komentari su odmah počeli da se nižu. 

 

Bonus video:

Karleuša udarila na Severinu 

 

makonda-tracker