modna inspiracija

Jesenji stajling Severine Vučković iz snova: Trendi jaknica laska svakoj figuri & idelna je za oktobarske dane

0

Ovaj autfit možete nositi u najrazličitijim prilikama.

foto: Instagram / severina
foto: Instagram / severina

Severina Vučković već godinama važi za jednu od najbolje odevenih dama na ovim prostorima, čiji stajlinzi savršeno spajaju eleganciju i moderan stil.

 

Njeno modno izražavanje uvek prati poslednje trendove, ali zadržava prepoznatljivu dozu individualnosti koja privlači poglede i inspiriše ljubitelje mode širom regiona.

 

Bilo da se radi o scenskim kostimima, večernjim haljinama ili ležernim kombinacijama, Severina se izdvaja kao pravi modni znalac koji zna kako da svaki komad iznese sa stavom i šarmom.

 

Njen poslednji jesenji stajling pokazao je savršen spoj udobnosti i elegancije, idealan za tople oktobarske dane.

 

U pitanju je set u zemljanim tonovima sastavljen od ležerne bluze i midi suknje sa šlicem i trendi naborima spreda, koji je delo luksuznog brenda Isabel Marant, po ceni od 495 evra.

 

Severina je ovu kombinaciju dodatno osvežila kratkim bomber mantilom koji se pojasom sužava u struku, naglašavajući figuru peščanog sata i dajući izgledu dašak sofisticiranosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Celokupni look zaokružila je crnom kožnom torbicom ukrašenom zlatnim nitnama, takođe iz radionice Isabel Marant, vrednom 850 dolara, koja ovom outfitu daje suptilnu dozu rokerskog šarma.

 

Svetlobež čizmice na potpeticu do gležnja unele su dašak prefinjenosti u ovaj dnevni izgled.

 

Ovaj autfit predstavlja savršen primer spoja udobnosti i stila, prilagođen dinamičnoj jesenjoj sezoni, gde zemljani tonovi unose toplinu, a pažljivo birani luksuzni komadi stvaraju osećaj profinjenosti i modernog glamura.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker