perfekcija

I jedan i drugi su savršeno efektni! Tamara Dragičević i Selena Gomez nose sako-haljine na suprotan, ali sjajan način

0

Sako-haljine su fenomenalni i šik modni komadi, a mogu se kombinovati na više efektnih načina.

Tamara Dragičević u beloj sako-haljini
Tamara Dragičević u beloj sako-haljinifoto: Printscreen/Instagram/ tamaradragicevic

Sako-haljina je svake sezone jedan od najmoćnijih komada koji su neizostavni u ženskim garderoberima za večernje prilike.

 

Ovakve haljine mogu se nositi na različite tipove događaja koji iziskuju eleganciju, ali i za neku važnu večeru, recimo. U svakom slučaju, s njom ne možete pogrešiti u kojoj god boji da je kupite.

 

Čini se, ipak, da su omiljene crne i bele haljine u ovoj varijanti, što je i logično, pa smo, tako, u u crnoj haljini nedavno videli ministarku Dubravku Đedović Handanović i Ninu Janković Dičić, a bele sako-haljine nosile su i Anđelka Stević Žugić, Mia Bjelogrlić...

 

Ipak, svoju verziju bele haljine ponela je nedavno Tamara Dragičević. Na premijeri filma "Prva klasa — pun gas" ponela je ovaj komad kao sako, a ispod haljinu sivoplave boje, ali ovakav komad može lako da se nosi i bez ičega ispod.

 

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ tamaradragicevic

 

S druge strane, Selena Gomez, koja trenutno promoviše svoj novi film Emilija Perez, za ovu priliku u Njujorku zablistala je u svojoj varijanti poslovnog stila, koji joj odlično stoji.

 

Zvezda serije "Samo ubistva u zgradu" ponela je crnu sako-haljinu u mini-varijanti, ispod koje je nosila belu košulju, što je neobičniji način kombinovanja ovakvog modela. 

 

Sa ovakvim stilom uklopila je i efektne cipele sa poprečnim kaišićem, što je detalj koji je ove cipele učinio dodatno moćnim.

 

Selena Gomez u crnoj sako-haljini
Selena Gomez u crnoj sako-haljinifoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nama se dopada i jedan i drugi način da se šik sako-haljina ponese za večernji izlazak, a šta vi mislite ― u kojoj varijanti ona izgleda bolje?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Haljina Džejle Ramović

 

makonda-tracker