tako se to radi!

Jednostavan trik za stajling koji se pamti: Fenomenalna ideja Aleksandre Prijović za kombinovanje sako-haljine

3

Klasičan model sakoa popularna pevačica je u Osijeku ponela na vrlo intereantan načine i pojačala utisak svog autfita

Aleksandra Prijović na konferenciji za medije posle prvog koncerta u Osijeku
Aleksandra Prijović na konferenciji za medije posle prvog koncerta u Osijekufoto: M.M./ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović ovih dana nastavlja da niže uspehe, na pet rasprodatih koncerata u Osijeku, a ponovo je jedna od glavnih tema u regionu.


Pevačica je već priredila dva nastupa za pamćenje u Gradskom vrtu, a prve večeri ostavila je utisak u mini-haljini u stilu Zvončice, ali to nije bio njen jedini stajling o kom se priča.


Popularna Prija je, između ostalog, prve večeri u ovom hrvatskom gradu ponela vrlo upečatljiv dugački sako, koji je kombinovala na interesantan način.

Pevačica je, naime, u jednom delu koncerta nosila dugi beli sako klasičnog dizajna, otmen model koji naglašava ramena, a veoma je praktičan i može da se nosi u raznim varijantama: uz elegantne pantalone, farmerke, kratku suknju...

1 / 10 Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra ga je, međutim, kombinovala sa crnim helankama s prorezima prekrivenim providnom tkaninom, čime je postigla kontrast. To je uspela i uz pomoć crnog pojasa, koji je stavila preko sakoa, čime je dodatno istakla struk i dodatno naglasila svoju vitku figuru, a crno-beli spoj svakako daje šik notu njenom izgledu.

 

Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku
Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijekufoto: M.M./ATAImages

Ukoliko nosite predimenzionirane sakoe ili sako-haljine, ovo je sjajna ideja za pojačate utisak – dodajte mu kaiš ili pojas u kontrastnoj boji i čarape ili helanke u istoj nijansi i imate moćan i vanvremenski look.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

 

makonda-tracker