fantastično!

Sako-haljina Nine Janković ultimativno je šik komad & perfektna za prilike koje iziskuju maksimalnu eleganciju

0

Pre nekoliko dana je Nina Janković na otvaranju Sava centra ponela sjajnu sako-haljinu, idealnu za prilike koje iziskuju eleganciju.

Nina Janković Dičić sa suprugom Matejom
Nina Janković Dičić sa suprugom Matejomfoto: F.S./ATAImages

Na otvaranju Sava centra i renovirane Plave dvorane pre nekoliko dana su se okupila brojna poznata imena iz sveta umetnosti, mode, televizije, estrade...

 

Slavne dame na crvenom tepihu kao da su većinski birale ― crnu boju. Od glumica do pevačica i voditeljki, brojne dame nosile su crne haljine i kombinacije, čime je po ko zna koji put dokazano da je to proverena formula za savršenu eleganciju.

 

Među zvanicama je bila i Nina Janković Dičićjedna od najlepših, ali i najbolje stilizovanih srpskih glumica.

 

Zvezda "Kalkanskih kruga" i "Ubica mog oca" pojavila se, kako to često bude slučaj, u društvu svog supruga Mateje Dičića, s kojim ima dvoje dece, sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

Nina je imala savršen modni komad za ovakvo veče: malu crnu haljinu. Jasno, to nije bila bilo kakva, već sako-haljina, fantastičan komad za sve elegantnije prilike.

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

Jednostavnog kroja, a dovoljno udobna, Ninina sako-haljina izgledala je potpuno šik, a krasi je i detalj u vidu čipke na rubu. Uz nju je glumica ponela još jedno malo modno savršenstvo ― crnu Šanel tašnicu, kao i crne sandale i efektnu zlatnu ogrlicu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Milan Marić na otvaranju Sava Centra

 

makonda-tracker