uvek stilizovana

Sako-haljina Dubravke Đedović Handanović savršen je modni komad za proslave, pozorište, večeru...

0

Bračni par Damir Handanović i Dubravka Đedović Handanović pojavili su se na otvaranju novog beogradskog teatra.

Damir i Dubravka Đedović Handanović na otavranju teatra
Damir i Dubravka Đedović Handanović na otavranju teatrafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je otvoren novi teatar, a uoči premijere prve predstave pojavile su se brojne poznate ličnosti na crvenom tepihu.

 

Među prisutnima su se našli i ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović Handanović sa suprugom, kompozitorom Damirom Handanovićem.

 

Kako je ona poznata po svom elegantnom i odmerenom stilu, i ovog puta je blistala u skladu sa prilikom, i to u crnoj boji.

 

Ona je birala sako-haljinu crne boje, sjajan komad koji se lako uklapa i kombinuje na mnogo načina, a uvek je provereno elegantan. Bilo da idete u izlazak, u restoran na večeru ili na neku svadbu, garantovano privlači poglede i večno je trendi.

 

Ovakvi modeli obično idu u mini-varijantama, a Dubravkin je na preklop i jedan deo je plisiran, čime se stvara sjajan kontrast i postiže dodatni efekat. Ministarka je ponela i detalj u vidu narandžastog cveta na reveru, a od aksesoara je birala crnu tašnicu, dok je obula crne salonke s visokom potpeticom.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve u svemu, bez greške!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus vdeo

 

MINISTARKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Postaćemo najveći proizvođači bakra u Evropi

 

makonda-tracker