ideje za uređenje doma

Kao portali u neki čaroban svet: Kupatila slavne manekenke su često tema na mrežama, a već prvi pogled će vam reći zašto

0

Čuvena lepotica skrasila se u kući koju je platila 8,5 miliona dolara, a u njeno renoviranje je uložila mnogo, s posebnim naglaskom na kupatila

Kendal Džener već godinama živi u luksuznoj vili od 8,5 miliona dolara
Kendal Džener već godinama živi u luksuznoj vili od 8,5 miliona dolarafoto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna manekenka Kendal Džener, jedna od sestara iz klana Kardašijan-Džener, odavno se osamostalila i počastila sebe luksuznom vilom u Los Anđelesu nakon što je godinama živela s majkom Kris Džener.


Kendal je ponosna vlasnica španske vile, u mediiteranskom stilu, koja je njena mirna luka.


Moj život se vrti oko haosa i putovanja, mnogo energije, pa sam htela da mi kuća bude mirna, jednostavna i da mogu da se opustim u njoj – istakla je lepotica jednom prilikom za Architectural Digest.

 

Kako izgleda kuća Kendal Džener?


Čitav enterijer njenog doma je udoban, miran, obogaćen punim drvetom i svetlim tonovima, uz kamin, jastičiće od vintidž tkanina, s komfornim sofama, a tu su i lukovi, biljke, prelep pogled na prirodu... Savršeno za uživanje s prijateljima i porodicom.

Međutim, i pored toga koliko je Kendalina vila od 8,5 miliona dolara božanstvena, na društvenim mrežama njeni fanovi najčešće pominju manekenkino kupatila, kakva se retko viđaju čak i u kućama najvećih zvezda.

Kako je Kendal jednom prilikom pokazala, jedan od njoj omiljenih detalja je umivaonik od kamena, težak više od 130 kilograma, za kojim je, ističe, "umirala" dok nije došla do njega.

 

Kameni umivaonik Kendal Džener
Kameni umivaonik Kendal Dženerfoto: Architectural Digest/YouTube Printscreen

Ovaj kutak deluje vrlo prirodno, kao detalj u pećini, ali on je samo deo interesantnih dizajnerskih rešenja u uređenju njenih kupatila.


Glavno kupatilo izgleda kao vrlo prostrana soba za opuštanje, a njen ključni deo je velika kada starinskog dizajna – vrlo luksuzni i zlatni primerak tik ispod prozora koji gleda na zelenilo.

 

 

Oko kade manekenka je postavila uramljene ilustracije cveća, a tu je i ogromna walk-in tuš-kabina, zatim niska stolica u obliku panja i  ogromna drvena polica na kojoj se nalaze peškiri, proizvodi za negu i sve potrepštine.


Ipak, najlepše kupatilo u kući Kendal Džener je prostorija koja, iako tamna, izgleda vrlo toplo. Prekrivena je malim smaragdnozelenim pločicama, ima mermerni lavabo, zlatnu česmu sa starinskim sistemom, zlatne lampe, ogledalo iz tri dela sa zlatnim ramom...

 

 

Na društvenim mrežama je među manekenkinim fanovima ovaj deo njene kuće posebno popularan, a mnogi ga nazivaju portalom u drugu dimenziju i opisuju kao kupatilo kakvo očekujete da vidite u Sliterinu, jednoj od hogvortskih kuća u knjigama o Hariju Poteru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kuhinja Žizel Bundšen

 

makonda-tracker