bottega veneta

Stavite je na rame i stajling izgleda 10 puta skuplje! Slavna lepotica nosi model koji spaja SVE što želite od tašne

0

Kakve torbice će se nositi tokom 2024, odlično zna jedna od najbolje odevenih devojaka planete

Street style fotografije Kendal Džener uvek su inspirišuće
Street style fotografije Kendal Džener uvek su inspirišućefoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Kendal Džener jedna je od najuspešnijih u svetu modelinga proteklih godina, a iako joj mnogi zameraju da to nije zaslužila i da ne bi bila u vrhu da nije njene poznate porodice, jedno joj ne mogu osporiti – zaista je modna inspiracija.


Šta god mislili o njenoj šetnji pistom, paparaco fotografije Kendal Džener izgledaju kao modni editorijali za najprestižnije časopise, a njeni stajlinzi za razne prilike služe kao ideje devojkama širom sveta.


Najnoviji takav autfit lekcija je o poslovnom stilu, ali čak i šik odelo ostalo je u senci torbice koja će zavladati modnom scenom.

Kendal je pre nekoliko dana viđena na Beverli hilsu na jednom parkingu, a iako nije poznato gde se uputila tako elegantna, njene fotografije odmah su preplavile modne portale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Odevena u predimenzionirano odelo klasičnog kroja koje naglašva struk zahvaljujući pojasu na širokom blejzeru odličan je izbor za svaki svečani događaj, a ključni detalj je – tašna.

 


Kalimero Città, torba budućnosti


Popularna lepotica ponela je torbu modne kuće Bottega Veneta, i to model nazvan Kalimero Città, koji se odmah izdvaja efektnom jarkom bojom u odnosu na jednostavno i tamno odelo.


Ova tašnica košta čak 4.600 dolara, nosi se okačena na rame, a izrađena je od kvalitetne, mekane teleće kože izrađene intreccio tkanjem.

 

 

Ona je u obliku (doduše, vrlo blago) izduženog pravougaonika, što će biti jedan od vodećih trendova kada su u pitanju torbe ove godine, ima detalj u obliku čvora i metalni prsten.

 


Proizvodila se u četiri nijanse: svežoj mint nijansi, crnoj, boji leda i italijanskog vina barolo, a sada ju je i u narandžastoj varijanti predstavila Kendal Džener.

 

Naravno, ova tašnica spada u najskuplje u ponudi, ali ako pronađete sličan high street model, postići ćete moćan efektan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako napraviti torbu kod kuće?

 

makonda-tracker