sjajan stil

Sve hrabrijeg i hrabrijeg stila! 3 savršeno šik stajlinga Šarlin od Monaka koja uopšte nisu rezervisana samo za princeze

0

Šarlin od Monaka je žena odličnog stila i ukusa, a ove jeseni oblači se još odvažnije nego inače i odvažnije nego mnoge princeze.

Šarlin od Monaka u efektnoj crvenoj boji
Šarlin od Monaka u efektnoj crvenoj bojifoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka već godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena u svim kraljevskim i kneževskim porodicama, ali ona ujedno svoj stil menja na suptilan i vrlo efektan način.

 

Supruga Alberta II od Monaka, koju zovu i najtužnijom evropskom princezom, rešila je da prati svoj osećaj kada je moda u pitanju i u poslednje vreme bira sve odvažnije modne komade, a, po svemu sudeći, ima nepogrešiv ukus za šik kombinacije.

 

Ona voli brendiranu odeću,  ali često nosi i komade koji su po ceni pristupačni, a ove jeseni ima sjajne izbore, koji uopšte nisu rezervisani samo za princeze, već su opuštenog i laganog kroja i dezena...

 

 

  • Orijentalna košulja-haljina

 

Princeza Šarlin otputovala je sa suprugom Albertom u Kan, a birala je elegantnu košulja-haljinu orijentalnog dezena. Reč je o haljini brenda Etro, koja vredi 2000 evra, dok je uz nju kombinovala baletanke brenda Đanvito Rosi.

  • Šik kombinezon

 

Ovog septembra je zablistala na trci Monaco Water Bike Challenge u kombinezonu s potpisom Dajane fon Firstenberg.

 

Šik kombinezon princeze Šarlin za trku u Monaku
Šik kombinezon princeze Šarlin za trku u Monakufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia
  • Crveno, crveno, crveno!

 

Šarlin od Monaka je za piknik sa svojim blizancima birala elegantan monohromatski stajling u prelepoj nijansi crvene, večne boje kada je u pitanju dobar stil.

 

Šarlin od Monaka u crvenom
Šarlin od Monaka u crvenomfoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SVEČANI DOČEK: Himna za Kneza Alberta Drugog od Monaka (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker