tako se to radi

Nestvarna, poput onih koje su nosile grčke boginje: Princeza Šarlin u izdanju zbog kojeg bi joj se i Holivud naklonio

0

Svi pogledi bili su uprti u najtužniju princezu koja je blistala u prelepoj beloj haljini koju je upotpunila dijamantskim minđušava

ŠARLIN OD MONAKA ODUŠEVILA SVET
ŠARLIN OD MONAKA ODUŠEVILA SVET foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pripadnici kraljevske porodice Monaka prisustvovali su 75. Balu Crvenog krsta Monaka.

 

Lepa Šarlin kao i mnogo puta do sad uspela je da oduševi sve prisutne svojim savršenim stajlingom, a ovog puta, izbor je pao na jedan od najpoznatijih modnih brendova na svetu - Luj Viton.

 

Obučena u ovu marku od glave do pete izašla je sa suprugom princom Albertom II na crveni tepih u beloj haljini koja je šivena po njenim merama, tako da je savršeno prikazala njenu savršenu figuru.

Poput boginja iz nekog grčkog filma Šarlin je oduzimala dah dok se odmerenim i elegantnim korakom kretala pored supruga. Jednostavna, bela haljina na prvi pogled je bila nešto već mnogo puta viđeno, ali zbog detalja, poput zlatnog pojasom u struku i prelepih dijamantskih minđuša izgledala je - savršeno.

PRINCEZA ŠARLIN BLISTA KAO NIKADA RANIJE
PRINCEZA ŠARLIN BLISTA KAO NIKADA RANIJE foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepa 46-godišnjakinja je ponela i torbu brenda Luj Viton Bijou sa u zlatnoj boji sa dizajnom leoparda koja se savršeno uklopila sa žutim dijamantskim minđušama Graff.

 

Princeza Šarlin još jednom je ostala verna svojoj prepoznatljivoj frizuri. Svoju kratko ošišanu plavu kosu uvila je u lagane talase i sve to upotpunila besprekornom neupadljivom šminkom, koja je samo istakla njenu prirodnu lepotu. 

 

MONAKO JE UZDAHNUO NAKON ŠTO SE LEPA ŠARLIN POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU
MONAKO JE UZDAHNUO NAKON ŠTO SE LEPA ŠARLIN POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Efekat elegancije dobila je tako što je ponela jarko crveni ruž na usnama.

 

Princ Albert II (66) bio je savršeno usklađen sa suprugom pojavivši se u beloj košulji, krem sakou, crnim pantalonama i jarko crvenoj kravati.

 

Ovo nije prvi put da princezu Šarlin vidimo u sjajnim izdanjima poznatih svetskih brendova. Prisetimo se nekih njenih ranijih izdanja u galeriji koja sledi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srpski princ i princeza o kraljici Elizabeti II

 

makonda-tracker