još jednom bravo

Vizuelno sužavaju telo, brišu 2 konfekcijska broja: Odevne kombinacije princeze Šarlin u kojima ćete izgledati mršavije

0

Ako želite da suzite struk i učinite da izgledate mršavije ovaj komad će vam u tome pomoći 

NAJLEPŠI STAJLINZI PRINCEEZE ŠARLIN
NAJLEPŠI STAJLINZI PRINCEEZE ŠARLINfoto: Profimedia

Čuvena princeza Šarlin od Monaka svakim svojim novim pojaviljvanjem izazove opšte oduševljenje svih onih koji godinama prate njenu tužnu i tešku životnu priču.

 

Osim toga, mnogi vole način na koji se ona oblači, jer često nosi jednostavne odevne kombinacije koje se mogu lako iskopirati. 

 

Iako voli brendiranu odeću, princeza često nosi i komade koji su po ceni pristupačni, ali i one koji se mogu na više različitih načina kombinovati i nositi više puta. 

Princeza Šarlin se pre nekoliko dana pojavila u prelepoj božanstvenoj beloj haljini, a sada je ponela nešto sasvim drugačije. Ona se sa svojim suprugom, princem Albertom, pojavila na startu završne etape Tour De France i tom prilikom su svi primetili njenu jednostavnu, ali ipak efektnu odvenu kombinaciju.

 

Ovog puta izbor je pao na upečatljivi top sa animal printom u brnoj, beloj i bež boji, a koju potpisuje poznati bredn Elie Saab. Bluza na jedno rame sačinjena je od svile, a model i šare su takve da izdužuju telo i čine da svaka žena u njemu izgleda vitkije.

 

STAJLING PRINCEZE ŠARLIN SAVRŠEN ZA SVAKI DAN
STAJLING PRINCEZE ŠARLIN SAVRŠEN ZA SVAKI DAN foto: FREDERIC DIDES / Sipa Press / Profimedia

On sakriva nepravilnosti u predelu stomaka i struka, pa je odličan izbor za žene koje žele vizuelno da "skinu" i do 2 konfekcijska broja. Asimetrični rukav s prorezom  i drapiranim detaljima čine da bude veoma efektan, tako da vam uz njega čak ne treba ni mnogo nakita. 

 

Uz sve ovo Šarlin je ponela bele pantalone ravnog kroja nepoznatog brenda i slingback salonke s visokom štiklom modne kuće Gianvito Rossi u crnoj boji.

 

Osim ovog u galeriji možete da pogledate i njene druge odevne kombinacije koje čine da izgledate mršavije i vitkije, a ujedno elegantno, prefinjeno i damski.

1 / 8 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta majka Nataše Bekvalac misli o njenom oblačenju?

 

makonda-tracker