uvek bez greške

Tako ne šire, izgledaju šik i skreću pažnju: Modni trik Ane Ivanović za kombinovanje horizontalnih pruga

0

Srpska teniserka često nosi prugaste majice i džempere, a u svakoj prilici se pridržava istog pravila, zahvaljujući kom izgleda skladno i sofisticirano

Ana Ivanović poznata je po izuzetnom stilu
Ana Ivanović poznata je po izuzetnom stilufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska teniserka Ana Ivanović već nas je navikla nakon odlaska u sportsku penziju da nas na društvenoj mreži Instagram inspiriše svojim modnim izdanjima.


Do sada nam je pokazala mnogo svojih kombinacija za razne prilike koje može da kopiramo ili da makar u njima pronađemo ideju za neki svoj look, a mea aa među njima je i njen trik za nošenje horizontalnih pruga.


Nekada simbol mornara, potom zahvaljujući Koko Šanel šara za svakodnevni stil šik Francuskinja, a danas vanvremenski dezen prikladan kako za svečanosti tako i za svakodnevni način oblačenja, horizontalne pruge važe za pomalo riskantan print.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mnogi ih izbegavaju iz straha da će u njima delovati krupnije, šire u gornjem delu tela i da će naglasiti višak kilograma i obline, ali postoji mnogo način da se horizontalne pruge kombinuju tako da one nemaju ovaj efekat.

Kako Ana Ivanović kombinuje horizontalne pruge?


Neke od načina za kombinovanje pruga pokazala nam je influenserka Tamara Kalinić, a i nekadašnja teniserka Ana Ivanović ima caku koje se drži u svim prilikama. Ona često nosi ovaj dezen, a svaki put se pridržava istog pravila: nosi ga uz jednobojnu odeću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Opredelila se za klasičnu crno-belu varijantu ili prugasti gornji deo u nekim upadljivijim nijansama, sportistkinja uvek bira pantalone u jednoj boji, pa njen stajling izgleda svedeno, jednostavno i nenapadno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Uglavnom su u pitanju modeli pantalona nešto šireg kroja, potpuno širokih ili zvonastih nogavica, koje prave kontratežu majicama, bluzama i džemperima i skreću pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Tako naša Ana postiže efektan, ali ipak strukturisan i sofisticiran izgled, a Ana pruge koristi tek kao detalj, umesto da one dominiraju njenim kompletnim look-om.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker