ma, savršeno!!!

Kroj pristaje svakoj ženi, a boja i dezen su ČISTA MAGIJA: Anđela Jovanoć ima haljinu koju bi joj i Kejt Midlton ukrala

0

Čim je vidite odmah ćete poželeti jednu takvu u svom gardaroberu 

Anđela Jovanović opčinila Beograd boho izdanjem
Anđela Jovanović opčinila Beograd boho izdanjem foto: Marija Mladjen/ATAImages

Ćerka poznatog glumačko para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, lepa Anđela Dudaš postala je prepoznatljiva ne samo po ulogama, već i po prefinjenom stilu oblačenja.

 

U više navrata lepa glumica je pokazala da preferira nežna, boho izdanja, koja svaku ženu u trenutku čine savršenom. Cvetni dezeni aposlutni su hit ove letnje sezone,  pa ne iznenađuje što smo mnoge poznate dame imali prilike da vidimo u njima.

 

Lagane i lepšave haljine idealne  su za vrele letnje dane, a jednu takvu upravo je ponela Anđela, na 500. izvodjenju predstave Hotel 88 u jednom beogradskom hotelu.

 

 

Za ovu specijalnu priliku glumica je odabrala svetloplavu maksi haljinu koja je sečena u struku i koja savršeno prikriva nedostatke na bokovima, a ističe grudi. 

 

Boho dezen učinio je da izgleda poput neke moderne princeze, a kroj je takav da odlično pristaje ženama gotovo svih građa. Dug rukav savršen je za sva godišnja doba, samo je važno uz šta ćete je kombinovati.

 

S obzirom na spoljne temperature, Anđela se odlučila da uz nju ponese prelepe srebrno-bele sandale na visoku štiklu, koje su dodatno izdužile njenu savršenu figuru.

 

1 / 8 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Kako bi ceo stajling učinila savršenim lepa glumica je ponela prelepu torbu u beloj boji poznatog svetskog brenda. 

 

Čini se, sve je bilo na svom mestu, a Anđela čitavog dana nije skidala osmeh sa lica. Uz nju tu su bili i drugi glumci koji su deo predstave, a pažnju svih prisutnih zaokupila je i lepa Jelisaveta Orašanin,  koja je zablistala u prelpoj šarenoj mini haljini. 

 

 

makonda-tracker