uz nju nema greške

U Srbiji se može naći već od 1.000 dinara: Mini-suknja Jelene Đoković koja se nosi s patikama, čizmama, salonkama...

0

U Srbiji se može naći već od 1.000 dinara: Mini-suknja Jelene Đoković koja se nosi s patikama, čizmama, baletankama, salonkama...

Jelena Đoković uvek je savršeno doterana
Jelena Đoković uvek je savršeno doteranafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena Đoković, direktorka Fondacije "Novak" i supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, poznata je po vrlo šik poslovnom stilu koji je istovremeno i jednostavan i efektan, a sada je pripremila novu modnu poslasticu.


Ona obožava pencil suknje, pripijen model do kolena koji nosi na milion načina, a sada je ponela kraću varijantu – mini-suknju ravnog kroja koja može da se nosi tokom cele godine.


Jelena se u jednom podkastu pojavila u trendi suknjici koja je savršena za jesen zahvaljujući dezenu, najpopularnijem baš u ovo doba godine.

 

U pitanju je karirani print, a ona se opredelila za sitnu karo šaru, apsolutni must have u oktobru i novembru, posebno u zagasitim, krem, bež i sivim nijansama.

 

1 / 5 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf


Supruga Novaka Đokovića kombinovala je ovu mini-suknju s jednostavnom crnom majicom bez rukava i s rolka-okovratnikom, a ovo elegantno izdanje posebno je praktično jer se nosi uz različitu obuću.

 

Za svežiji jesenji dan možete kombinovati takav model suknje s patikama, kao što je učinila Jelena, ili s kratkim čizmama, a fenomenalno izgledaju i sa salonkama i baletankama.

 

karirana mini-suknja je uvek dobar izbor za jesen
karirana mini-suknja je uvek dobar izbor za jesenfoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelenu, ipak, češće viđamo u nešto dužoj i klasičnoj verziji pencil suknje, a u galeriji se prisetite nekih od njenih izdanja.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

BONUS VIDEO

Srpski specijaliteti u kuhinji Jelene Đoković

 

makonda-tracker