jesen sa stilom

Suzana Mančić pronašla je komplet idealan za jesenje dane – sakriva nedostatke, pristupačan je & prava oda ženstvenosti!

0

Čuvena loto devojka koja ove godine puni 68 iz dana u dan dokazuje da godine zaista jesu samo broj.

Suzana Mančić važi za jednu od najelegantnijih žena u regionu
Suzana Mančić važi za jednu od najelegantnijih žena u regionufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić oduvek je plenila svojom mladalačkom energijom i besprekornim izgledom.

 

Još od samih početaka svoje višedecenijske karijere slavna voditeljka važila je za simbol sofisticiranosti i vanvremenske elegancije, a ni njeno sinoćno pojavljivanje na jednom gradskom događaju nije izuzetak.

 

Mančićeva se pojavila na jednom gradskom dešavanju i potpuno zasenila sve prisutne modnim izdanjem koje pristaje damama svih konfekcijskih brojeva i generacija.

 

Na pomenutom eventu u srcu prestonice Suzana se pojavila u prelepom monohromatskom kompletu snežnobele boje koji joj je pristajao kao saliven.

 

Ovaj set ležernog kroja u jednoj odevnoj kombinaciji spaja udobnost i eleganciju i može se nositi u raznim prilikama; od posla, preko dnevne kafe pa sve do večernjih koktela sa prijateljicama.

 

Lepršavi materijal koji nonšalantno pada savršeno prekriva sve viškove i nedostatke, te je idealan za dame svih građa.

 

Suzana je uvek obučena bez greške
Suzana je uvek obučena bez greškefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj look Suzana je upotpunila otvorenim crnim sandalama sa kojima nema greške – idu uz sve, a veoma su udobne. Tome je dodala istobojnu tašnu koja je posebno zanimljiva zbog krok dezena kojim je prošarana,

 

Završni pečat koji je razbio monotoniju i ovaj autfit učinio posebno interesantnim dale su svetlucave minđuše i upečatljiva ogrlica koja se dramatično spušta duž dekoltea.

 

Ovaj prelepi komplet je idealan za žene svih godina
Ovaj prelepi komplet je idealan za žene svih godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovakav set može se pronaći u gotovo svim fast fashion radnjama i to po veoma pristupačnim cenama – negde čak i za manje od 4,500 dinara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić

 

makonda-tracker