modna lekcija

3 jesenja stajlinga Tamare Kalinić stoje neodoljivo, pokrivaju nedostatke & idealni su i za posao i za izlazak

0

Njeni stajlinzi idealno odgovaraju modernim ženama koje žele da izgledaju sofisticirano na poslu, a da pritom budu spremne za opušteno veče u gradu.

Tamara Kalinić jedna je od najbolje obučenih žena na svetu
Tamara Kalinić jedna je od najbolje obučenih žena na svetufoto: tamara/instagram

Jedna od trenutno najpoznatijih influenserki na svetu Tamara Kalinić nedavno je svojim stilom oduševila prisutne na Nedelji mode u Njujorku.

 

Predstavljajući tri ultimativne jesenje kombinacije uspela je da uspostavi savršen balans između urbanog šika i poslovne elegancije.

 

Tamara je svoj prepoznatljiv osećaj za modu pretočila u outfite koji kombinuju trendi komade sa klasičnim, s lakoćom premošćujući granicu između formalnog i ležernog stila.

1. Ženstveno kapućino izdanje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Predivan monohromatski set sačinjen od midi haljine i matching dugačkog pulovera prava je oda ženstvenosti i ultimativna modna inspiracija za prve jesenje dane. Kreacija modne kuće Falconeri sačinjena od najfinijeg kašmira nenametljivom tamnokrem bojom vizuelno asocira na septembar, a osim što fenomenalno izgleda, veoma je udobna, lagana i topla.

 

Kako bi do kraja ispoštovala zemljanu paletu ovog look-a, Tamara se opredelila za papuče i veliku tašnu u nijansama sličnim onoj na haljini, dok je tamnobraon kaišem suzila džemper čime je istakla vitkost svog struka.

 

2. Oversajz je u modi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Predimenzionirani komadi odeće potpuni su modni hit i mogu učiniti da čak i najobičniji look ne bude dosadan. Mada se Tamara Kalinić ne boji kada su modni eksperimenti u pitanju, i sama vrlo dobro zna da je je crno-bela kombinacija vanvremenski klasik koji nikada ne zastareva. Kroj puf bluze i dugačkih zvoncastih pantalona za koje se ovom prilikom opredelila ono je što ih svrstava u grupu ultimativnih statement komada koji ostavljaju bez daha.

 

Osim toga, ovaj stajling je izuzetno udoban i funkcionalan, i zaista se može nositi i na posao i na neku elegantnu večeru. Konačni pečat ovom dramatičnom izdanju dale su jarkocrvena tašna i upečatljive viseće minđuše. Iza ovog look-a koji sakriva sve viškove i nedostatke stoji luksuzni brend Carolina Herrera.

 

3. Klasika koja ne izlazi iz mode

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Kalinićeva je još jednom na ulicama Njujorka demonstrirala kako treba da izgleda jedna savremena poslovna dama sa neprikosnovenim osećajem za modu, dok je uoči Prada modne revije veselo pozirala sa svojim prijateljicama i koleginicama.

 

Obična bela majica upasana u klasičnu olovka suknju midi dužine kombinacija je sa kojom nikada nema greške. Ovaj basic look ukomponovala je sa nešto širim kaputom strogih linija u sličnom, mirnom tonu, a predvidivi šablon razbila je jarkocrvenim cipelama u špic sa niskom potpeticom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker