krah veze

Nakon 7 godina ljubavi omiljeni holivudski par raskinuo veridbu i svi se pitaju – šta je moglo da pođe po zlu?

0

Bili su jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a sada su se navodno rastali

foto: DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Dakota Džonson (34) i popularni pevač Kris Martin (47) navodno su raskinuli veridbu i na svoju ljubav stavili tačku jednom zauvek.

 

Njih dvoje uživali su u skladnoj vezi koja je trajala 7 godina, a slavni frontmen benda Coldplay ranije je bio oženjen Dakotinom koleginicom Gvinet Paltrou.

 

Spekulacije o njihovom rastanku već neko vreme pune naslovne strane, a poslednje fotografije Džonsonove potvrđuju da je sada i zaista kraj.

 

Kris Martin i 13 godina mlađa ćerka Melani Grifit iznenadili su javnost kada su pre gotovo sedam godina potvrdili svoju vezu i počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.

 

Mada nikada nisu imali svoj zvanični debi, kakav mnogi holivudski parovi imaju na crvenim tepisima različitih događaja, neretko su se pojavljivale paparaco fotke ovog zaljubljenog para koji već godinama živi zajedno.

 

Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su 7 godina
Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su 7 godinafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Martin, koji iz prethodnog braka ima dvoje dece, navodno je "pritiskao" Dakotu u želji da i sa njom stvori porodicu, zbog čega ga je glumica 2019. ostavila, ali su se ubrzo i pomirili.

 

Dakota i Kris često su zajedno šetali
Dakota i Kris često su zajedno šetalifoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nebrojeno puta Dakota je usnimljena kako igrajući u bekstejdžu uživa u koncertima svog izabranika širom sveta. Grupa Coldplay trenutno nastupa u Minhenu, a glumičino odsustvo je evidentno.

 

Ovih dana pastorka Antonija Banderasa uslikana je u šetnji sa psom u Malibuu i svi su brzo primetili jednu neobičnost – na njenoj ruci nije se mogao videti smaragdni verenički prsten koji je do sada ponosno nosila.

 

Dakota je uslikana bez vereničkog prstena na ruci
Dakota je uslikana bez vereničkog prstena na rucifoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada se još u maju mesecu šuškalo o njihovom razlazu, ovoga puta čini se da je ljubav poznatog holivudskog para zaista jednom za svagda završena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker