tako ženstvena

Cvetni dezen & princeza-kroj: Jelisaveta Orašanin Teodosić je pronašla najlepšu letnju haljinu za ljubiteljke romantike

0

Poznata glumica uvek ima stajling koji ostavlja utisak, a sada je prevazišla sebe

Jelisaveta Orašanin Teodosić
Jelisaveta Orašanin Teodosićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić jedna je od najbolje odevenih žena naše javne scene i uvek bira modne kombinacije koje ostavljaju utisak, bez obzira na to je li na plaži ili na nekom javnom događaju.


Šarmantna glumica i te kako ume da ostavi utisak stilom, a posebnu pažnju na društvenim mrežama privlače njene ležerne i trendi odevne varijante za svaki dan.


Međutim, kada prilika zahteva eleganciju, Jelisaveta je i te kako na visini modnog zadatka, a na Instagramu smo je videli u jednom takvom šik izdanju.

Glumica je izgledala veoma elegantno u haljini koju potpisuje modna kuća Zimmermann, poznata po veoma ženstvenim kreacijama sa cvetnim dezenom.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić u elegantnoj cvetnoj haljini
Jelisaveta Orašanin Teodosić u elegantnoj cvetnoj haljinifoto: Instagram/jagodenamagli

Jelisavetina midi-haljina  boje slonovače je deo kolekcije nazvane Natura, za proleće i leto 2024. godine, a izrađena je od lagane organze, što je čini savršenom za visoke temperature.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann)

U gornjem delu pripijena uz telo i s efektnim korsetom, ova kreacija nastavlja se božanstvenom punom suknjom, koju krasi romantičan dezen s floralnim motivima, a sve je veoma svedeno, neutralno i u nežnim tonovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Volte (@thevolte)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Kako Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker