fantastično!

Cvetna, midi & božanstvena: Romantična haljina Ane Ivanović za godišnjicu braka nije mogla biti lepša i efektnija

0

Ana Ivanović proslavila je godišnjicu braka s Bastijanom Švajnštajgerom stilizovana za desetku, u letnjem romantičnom stilu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su osmu godišnjicu braka
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su osmu godišnjicu brakafoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Nekadašnja teniserka, a danas poslovna žena, prelepa Ana Ivanović pre nekolioko dana je proslavila osmu godišnjicu braka sa sportistom Bastijanom Švajnštajgerom.

 

U čast obeležavanja osmogodišnjice braka, Ana je pre nekoliko dana sa svojim Instagram pratiocima podelila zajedničku fotografiju sa jednostavnom i simboličnom porukom. 

 

13.07.2016 – datum je njihovog venčanja, koji je Ana Ivanović uz emotikon srca napisala ispod objave.

 

Ipak, nije samo to privuklo pažnju, već i Anin besprekorni stajling za ovu priliku, koji bismo rado iskopirali prvom prilikom.

 

 

Na ovoj fotografiji nazire se predivna haljina koju je Ana nosila tog dana, a koju je nekoliko dana kasnije pokazala i na fotografiji na kojoj je pozirala sama – i izgleda božanstveno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Romantična haljina Ane Ivanović

 

Ana je za ovu lepu priliku ponela asimetričnu haljinu s potpisom svog omiljenog brenda Zimmermann, koji redovno i rado nosi, kao i druge poznate dame s Balkana, poput Nine Badrić, Jelisavete Orašanin Teodosić, Saške Veselinov Đoković...

 

U pitanju je model s otkrivenim desnim ramenom, kao i golim leđima i otkrivenim strukom s leve i desne strane. Blago drapirani detalj u predelu struka takođe je vrlo efektan, a čitava haljina je romantičnog cvetnog dezena, kao i midi-dužine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

I inače su Zimmermann haljine pretežno floralne, tako da Ana nije izašla iz svoje modne zone komfora, a i slažemo se da nema lepših motiva za letnje dane.

 

Uz nju je ponela i narandžastu tašnicu Miu Miu, čime je zaokružila čitav autfit u letnjem duhu.

 

Vruće letnje noći i letnje haljine – otkrila je Ana svoje favorite u julskim danima!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan

 

makonda-tracker