neobična & šik

Ana Ivanović ima dve skoro identične: Olga Danilović pronašla je najlepšu haljinu s prorezima koju ste videli ovog leta

0

Romantična, elegantna, zabavna i krojena da ostavi utisak, ova letnja haljina teniserke Olge Danilović je s razlogom ultrapopularna.

Olga Danilović uvek ima neku modnu poslasticu u posebnim prilikama
Olga Danilović uvek ima neku modnu poslasticu u posebnim prilikamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska teniserka Olga Danilović više puta je pokazala istančan modni ukus, a devojke koje je prate na Instagramu imale su priliku više puta da potraže inspiraciju u njenim odevnim kombinacijama.


Uvek odevena u skladu s trendovima, popularna sportistkinja i te kako ume da ostavi utisak, a sada joj je to pošlo za rukom šik kreacijom savršenom za posebne prilike tokom letnje sezone.


Olga je sa svojim dečkom i čuvenim golmanom Atletiko Madrida Janom Oblakom prisustvovala jednom svečanom događaju, a na Instagramu je otkrila da je za ovu priliku odabrala božanstvenu kreaciju modne kuće Zimmermann.

 


U pitanju je haljina bele boje s prorezom koji se pruža preko celih leđa i sa strane, dok se gornji i donji deo spajaju u svega nekoliko centimetara.

Tako ovaj model na prvi pogled izgleda kao kombinacija topa i duboke suknje, a reč je o kreaciji čija cena iznosi 896 evra i dostupna je u više varijanti cvetnog dezena, kao i u potpuno žutoj verziji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Volte (@thevolte)


Isti model je, inače, svojevremeno nosila njena starija koleginica Ana Ivanović, koja ima ovu haljinu sa zlatnim i šarenim cvetnim printom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Zahvaljujući talasasto sečenom gornjem delu, ona deluje vrlo romantično, a zahvaljujući efektnom dezenu može da se kombinuje s raznom obućom s visokim štiklama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

makonda-tracker