božanstvena

Ideja za bilo koju svečanu priliku: Kraljica Leticija zna kako nositi crno od glave do pete i ne izgledati dosadno

0

Supruga španskog kralja poznata je po efektnim modnim izdanjima, a čak i u potpuno crnim kombinacijama i te kako ume da ostavi utisak.

Kralj Felipe i kraljica Leticija u Madridu
Kralj Felipe i kraljica Leticija u Madridufoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španski kraljevski par spada u najaktivnije kada je reč o evropskim kraljevskim porodicama, pa su kralj Felipe VI i kraljica Leticija gotovo svakodnevno pred očima javnosti.


To je sjajna vest za modne sladokusce koji uživaju u stilu kraljice Španije, poznate kao jedne od najbolje odevcenih žena planete, koja se ne libi da eksperimentiše i bez sumnje ume da ostavi utisak.


Supruga španskog kralja kombinuje luksuzne s pristupačnim komadima, često nosi staru odeću na sasvim novi način i obožava jarke boje i dezene, a sada je ponela jednostavan i sveden stajling.

Felipe VI I Leticija od Španije su u nedelju prisustvovali misi povodom godišnjice smrti Huana Gomeza Aseba, rođaka španskog kralja, održanoj u jednoj madridskoj katedrali. Za ovu priliku kraljica je odabrala crnu haljinu do kolena, kakva je nepogrešiv izbor u različitim situacijama, a u pitanju je model koji potpisuje Carolina Herrera, jedna od njenih omiljenih momdnih kuća.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Reč je o haljini A-kroja, koja ima kratke i lepršave rukave i širi se od struka, dok u gornjem delu prati liniju tela, suptilno ističući njegove konture.


Leticija ju je kombinovala sa crnom tašnicom istog brenda i slingback cipelama modne kuće Massimo Dutti, što je model koji je najčešće nosila ove godine i izgleda vrlo sofisticirano, otmeno i interesantnije od klasičnih salonki.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija u Madridu
Kralj Felipe i kraljica Leticija u Madridufoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Jedini izuzetak u potpuno crnom stajlingu bili su kratka ogrlica od krupnih, belih bisera, i viseće minđuše s biserima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Transformacija srpskog dizajnera

 

makonda-tracker