vanvremenski glam

Vamp izdanje Anđeline Džoli skriva nedostatke & prava je modna lekcija – glumica u 50. godini izgleda bolje nego ikada!

0

Mnogi kažu da se "stara" Anđelina konačno vratila.

Anđelina Džoli zablistala je na premijeri svog najnovijeg filma
Anđelina Džoli zablistala je na premijeri svog najnovijeg filmafoto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli (49) sinoć je zablistala na premijeri svog najnovijeg filmskog ostvarenja "Without blood".

 

Glumičino režisersko čedo, u kom glavne uloge tumače Selma Hajek i Demijen Bičir, svetlost dana ugledalo je na aktuelnom Filmskom festivalu u Torontu.

 

Džolijevoj je na crvenom tepihu društvo pravio usvojeni sin Paks (20) i mnogi su primetili da glumica izgleda kao da mu je sestra.

 

Anđelina se ovom prilikom opredelila za jedan ultimativni modni klasik sa kojim nikada nema greške – u pitanju je, naravno, obična crna haljina.

 

I mada nekima zvuči kao dosadan i nekreativan izbor, ovaj komad u svetu mode ima bezvremensku vrednost i u njemu ćete garantovano uvek izgledati šik i moderno.

 

Kreaciju sirena kroja koja prati liniju tela, lepa 49-godišnjakinja uparila je sa elegantnim rukavicama koje sežu preko laktova i izgledom vraćaju u zlatno doba Holivuda.

 

Mada mnogi komentarišu da bi ovaj potez mogao biti posledica kritika koje su na račun Džolijeve upućene nakon što se u Veneciji pojavila sa izraženim venama na rukama, mora se priznati da je ovaj aksesoar zaista jak modni statement.

 

Džolijeva je blistala na crvenom tepihu
Džolijeva je blistala na crvenom tepihufoto: Robin Marchant / Getty images / Profimedia

Ova kombinacija podsetila je na "staru" Anđelinu koja je oduvek znala nositi glamurozna izdanja u vamp ruhu po kom je od početka karijere poznata.

 

Njen dvadesetogodišnji sin Paks, koji je nedavno doživeo saobraćajku na prometnoj raskrsnici u Los Anđelesu, pojavio se ruku pod ruku sa slavnom majkom kako bi podržao njen najnoviji uspeh u svetu kinematografije.

 

On se opredelio za klasično crno odelo upareno sa belom košuljom i kravatom, a mnogi su primetili da usvojeni naslednik i mladolika glumica više deluju kao brat i sestra nego li kao sin i majka.

 

Paks je podržao majku na premijeri
Paks je podržao majku na premijerifoto: Robin Marchant / Getty images / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker