holivudski sjaj

Srpkinja zablistala na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji – u kreaciji iz snova zasenila je čak i lepu Amal

2

Tamara Kalinić zablistala je na premijeri filma "I'm still here".

Tamara Kalinić oduševila je sve prisutne na Venecijanskom festivalu filma
Tamara Kalinić oduševila je sve prisutne na Venecijanskom festivalu filmafoto: Manuele Mangiarotti/ipa-agency.n / Shutterstock Editorial / Profimedia

Povodom 81. Filmskog festivala u Veneciji okupio se sam crème de la crème svetskog džet seta.

 

Mnogi glumci došli su da promovišu svoja nova filmska ostvarenja, a dame popu Amal Kluni i Ines de Ramon svojim besprekornim modnim odabirima privukle su svu pažnju javnosti.

 

Među ovim lepoticama sinoć se našla i jedna slavna Srpkinja, kojoj baš odgovara onaj epitet – svetska, a naša. U pitanju je naravno, Tamara Kalinić.

 

Na sinoćnoj premijeri filma "I’m still here", naša svetski popularna influenserka Tamara Kalinić zasenila je sve prisutne i još jednom dokazala zašto važi za modnu ikonu.

 

Rame uz rame sa najvećim holivudskim zvezdama, Tamara je pokazala besprekornu eleganciju u dugoj crnoj toaleti top kroja, koja je savršeno isticala njenu figuru.

 

Tamara se opredelila za nepogrešivu klasiku
Tamara se opredelila za nepogrešivu klasikufoto: Manuele Mangiarotti/ipa-agency.n / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina brenda Magda Butrym sa naborima na struku vizuelno je stvarala iluziju peščanog sata, naglašavajući Tamarinu siluetu na najsofisticiraniji način.

 

Kalinićeva je nasmejano i strpljivo pozirala fotografima
Kalinićeva je nasmejano i strpljivo pozirala fotografimafoto: Manuele Mangiarotti/ipa-agency.n / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoj modni izbor upotpunila je prelepim sandalama na nisku potpeticu, koje su dodale dozu suptilne ženstvenosti celokupnom izgledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Delikatan nakit luksuznog brenda Tiffany & Co. dodatno je naglasio njen rafinirani stil, dok je elegantna zalizana punđa zaokružila ovaj glamurozni look. Tamara je ovim izdanjem još jednom podigla modni standard na crvenom tepihu i dala ozbiljan zadatak svim prisutnima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne mladolikog izgleda Breda Pita

 

makonda-tracker