dame sa stilom

Floralni print je MUST HAVE svakog proleća & leta! 5 KRALJEVSKIH kombinacija Šveđanki koje su apsolutna inspiracija

0

Cvetni dezeni svakog proleća i leta su u trendu i donose otmenost, a Šveđanke iz kraljevske porodice to znaju.

Šveđanke obožavaju cvetni print ove sezone!
Šveđanke obožavaju cvetni print ove sezone!foto: Maria Markevich/Shutterstock

Ima li lepše i romantičnije kreacije od haljine cvetnog dezena?

 

Bilo da je midi, mini ili maksi, bilo da je s kratkim ili dugim rukavima, puf efektom ili bez njega, bilo da je prolećna i letnja sezona, cvetne ili floralne haljine uvek su divan izbor i definitivno je ogroman izbor vanvremenskih modela s kojim nema greške.

 

Izgledaćete vrlo otmeno i romantično, a mogu se kombinovati i na elegantan način, ali i ležerno i svakodnevno. 

 

Predstavnice švedske kraljevske porodice to dobro znaju, pa su u poslednjih nekoliko dana sve do jedne nosile različite cvetne haljine...

 

 

  • Princeza Sofija

 

Švedska princeza Sofija je na otvaranju igrališta Princ Džulijan u Varbergu ponela midi-haljinu u divnim pastelnim nijansama, koja vredi 1750 evra, a ukombinovala ju je sa belim patikama.

 

Za 80. rođendan kraljice Silvije odlučila se za komplet u vidu bluze bez rukava i midi-suknje, u beloj boji sa crvenim cvetovima, koji zapravo ima efekat haljine, ali pogodan je jer se komadi mogu nositi i zasebno!

 

  • Princeza Madlen

 

Ona je imala čak dva božanstvena autfita ovih dana!

Za 80. rođendan kraljice Silvije ponela je predivnu cvetnu haljinu u neutralnim i pastelnim tonovima, na bretele, koja se lagano širi u A kroj, a uz nju je ukombinovala Fendi torbu.

 

 

Drugi povod bila je rođendanska večera kraljice Silvije, gde je ponela divnu cvetnu suknju u nijansama pink i slonove kosti, a uz nju je ukombinovala cvetne satenske roze sandale brenda Bottega Veneta.

 

  • Princeza Viktorija

 

Buduća kraljica Švedske za 80. rođendan kraljice Silvije birala je predivnu zelenu haljinu s pink tonovima, uz koje je uklopila pink aksesoare i detalje...

 

 

Koja kombinacija vam se najviše dopada?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije

 

makonda-tracker