jesen sa stilom

Kožni mantil Jelene Đoković od 8,490 dolara stvara pravi "bum" efekat, svi ga vole & može se naći za mnogo manje para

0

Ovom komadu nije odolela ni čuvena trendseterka Tamara Kalinić.

Jelena Đoković je ta potrebe jednog modnog editorijala ponela skupoceni mantil
Jelena Đoković je ta potrebe jednog modnog editorijala ponela skupoceni mantilfoto: M. M./ATAImages

Poznata po svom prefinjenom i modernom stilu Jelena Đoković pojavila se u modnom editorijalu jednog poznatog časopisa, noseći upečatljiv kožni mantil koji oduzima dah.

 

Ovaj luksuzni komad potpisan od strane brenda Chloe savršeno prati liniju njenog tela, naglašavajući ženstvenost i eleganciju na najsofisticiraniji način.

 

Cena mantila iznosi vrtoglavih 8,490 dolara, što ga svrstava u red pravih modnih investicija za ljubitelje visoke mode.

 

Iako Chloe mantil predstavlja luksuzan modni komad, njegova popularnost inspiriše mnoge brendove u fast fashion industriji da kreiraju pristupačnije verzije.

 

Slične modele kožnih mantila možete pronaći u radnjama po znatno nižim cenama, pružajući mogućnost da i vi postignete Jelenin sofisticirani look bez probijanja budžeta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Kožni mantil idealan je izbor za prohladne jesenje dane koji dolaze, jer pruža izuzetnu udobnost i greje, dok istovremeno zadržava svoj elegantan izgled.

 

Ovaj komad ne samo da je praktičan, već i izuzetno trendi i lako se uklapa uz gotovo svaki outfit — bilo da je reč o opuštenom dnevnom izdanju ili o formalnim prilikama.

 

Kada je reč o ovom odevnom predmetu, postoje razne varijacije na temu – od nijanse, preko kroja pa sve do dužine, svaki od ovih dizajna ultimativni je modni začin i šik dodatak svakom modnom izdanju.

 

Može se nositi sa najobičnijom majicom i farmerkama, a za nešto prefinjeniji izgled može biti savršen dodatak istobojnoj suknji ili haljini. 

 

Čuveni trench coat i najdosadniji look može da pretvori u vamp i zabavan modni izraz koji govori "ova žena zna šta radi", a osim već pomenute braon boje ove sezone popularni biće i modeli u crnoj i bordo varijanti.

 

Upravo se za jedan sličan model u sve popularnijoj bordo nijansi opredelila influenserka svetske slave Tamara Kalinić, koja je i sama naglasila da će ova boja preovladati jesenjom modnom scenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

 

makonda-tracker