nestvarno lepa

Kao da se boginja spustila na zemlju – Maša Memedović zasenila sve u haljini koja zaustavlja dah & košta samo 1.200 din

0

Ćerka slavnog voditelja zna kako za male pare postići Holivuda dostojan look.

Maša Memedović ume da se obuče trendi za male pare
Maša Memedović ume da se obuče trendi za male parefoto: Instagram / masamemedovic/

Na svečanom otvaranju Plave dvorane Sava Centra pojavilo se pregršt poznatih ličnosti, a dame u raskošnim toaletama zasijale su u punom sjaju.

 

Na najprestižnijem crvenom tepihu u regionu ovoga puta dominantna je bila crna boja; proverene nijanse, krojevi i brendovi bili su sveprisutni i retko ko je želeo da eksperimentiše sa modom na ovakvom događaju.

 

Modna monotonija razbijena je kada se pod svetlima reflektora pojavila mlada trendseterka Maša Memedović, i to ruku pod ruku sa svojim slavnim ocem Jovanom Memedovićem. 

 

U ovoj prilici Maša se opredelila za prelepu snežno belu haljinu nalik klasičnim modelima, skrojenu na nešto drugačiji način od uobičajenog.

 

Svilenkasta suknja i prozirno čipkasti top prate liniju tela i prava su oda ženstvenosti, a naslednici poznatog voditelja ova kreacija stoji kao salivena.

 

Ovaj vanvremenski i posve različit od ostalih na otvaranju Plave dvorane viđenih dizajn, Maša je ukombinovala sa elegantnom punđom, crnom tašnicom i istobojnim papučicama sa potpeticom.

 

Finalni pečat ovom look-u dao je, kako je i sama naglasila, "damski sat" koji je kupljen u jednoj antikvarnici.

 

Može li haljinica iz second handa na otvaranje Plave dvorane? Dress code: pusti pusti modu, a moja moda je reciklirana. Vintage haljina, nađena u Njujorku - $12, sitnica. Torbica kao i uvek na ramenu, starinska. I da ne zaboravim, moj omiljeni pronalazak iz antikvarnice – damski sat – napisala je lepa Maša ispod videa na kom prikazuje svoj autfit.

 

Mnogi nisu mogli da poveruju kada su pročitali da je ova božanstvena haljina Memedovićevu koštala svega 1,200 dinara.

 

Jovan i Maša Memedović stigli su zajedno na svečanost
Jovan i Maša Memedović stigli su zajedno na svečanostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, svi koji Mašu prate na društvenim mrežama znaju koliko se zalaže za savesnu i održivu kupovinu, te su second hand radnje njen uvek omiljen izbor.

 

Ona često snima i videe na kojima prikazuje kako izgleda jedan njen dan u šopingu i na koji način je najbolje kupovati u pomenutim radnjama.

 

Zahvaljujući Maši svima postaje jasno da visina cene na etiketi ne mora nužno da određuje eleganciju i kvalitet nekog odevnog komada – za male pare, baš kao ona, možete izgledati najbolje od svih u prostoriji.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vlado Georgijev sa suprugom na otvaranju Sava Centra

 

makonda-tracker