bravo!

Na njoj samo smela krpica koja košta - 1.690 evra: Nina Badrić u haljini koja skriva sve nesavršenosti opčinila Hvar

0

 Topli dani i dalje mame da se nose lagani odevni komadi, a Nina ih provodi na obali mora i uživa svim čulima                             

NINA U HALJINI OD 1.690 EVRA
NINA U HALJINI OD 1.690 EVRA foto: Instagram / badrich

Ljubiteljke mode često prate najlepše žene sa domaće i strane javne scene kako bi dobile inspiraciju za neki od svojih budućih autfita. Za lepu Ninu Badrić godine su samo broj i čini se da život živi punim plućima.

 

Osim zbog muzike Nina je često u centru pažnje medija zbog svog svedenog, ali izuzetno odmerenog modnog stila, pa ne čudi što žene s nestrpljenjem isčekuju svaki njen novi autfit. 

 

Nedavno se pohavalila video snimkom sa Hvara, a pratioci su odmah primetili da ne sebi ima prelepu kratku haljinu Alara, čija cena se kreće oko 1.690 evra.

 

Poznato je da Nina voli brendiranu odeću, a ovog puta izbor je pao na prelepi komad dizajnerke Marije Lucije Hohan.

 

Nini je ovaj komad savršeno pristajao, a mnogi su primetili da pevačica nikad bolje nije izgledala. Nekada je znala da ima po neki kilogram viška, ali sada je s tim potpuno raskrstila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Budući da je sva u naborima ova haljina je odličan izbor i za devojke sa oblinama i po kojim kilogramom viška, jer skriva nedostatke u predelu stomaka i bokova. 

 

Ona sad veoma vodi računa o izgledu, ishrani, fizičkoj aktivnosti, a i često nastupa i jako je srećna što ima liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.

 

Bonus video:

Nina Badrić - proslava rođendana 

 

 

 

makonda-tracker