ultimativna inspiracija

Mini haljina Nine Badrić – šik komad smelog dizajna koji oduzima dah & savršeno pristaje ženama od 25 do 52!

0

Novi dan donosi novo inspirativno modno izdanje pevačice Nine Badrić.

Nina Badrić oduvek je bila sjajna modna inspiracija
Nina Badrić oduvek je bila sjajna modna inspiracijafoto: Instagram/badrich

Nina Badrić (52) ne prestaje da oduševljava svojim modnim odabirima, a njena najnovija kombinacija prava je oda ženstvenosti i stilu.

 

Na Instagramu je podelila fotografije u mini haljini koja savršeno spaja mladalačku energiju sa sofisticiranom elegancijom, pokazujući da moda nema granica kada je u pitanju samopouzdanje i osećaj za estetiku.

 

Haljina jarkožute boje pravi je modni statement. Zvonasti kroj i čvrst, ali svilenkasti materijal ističu njenu figuru na način koji je istovremeno smeo i ženstven.

 

Dugi rukavi i suptilno otkrivanje ramena dodaju dozu elegancije, dok srcoliki dekolte unosi romantičan i zavodljiv detalj. Ovaj komad je idealan primer kako pravilno odabrana haljina može da izgleda sjajno na ženi u pedesetim godinama, naglašavajući njenu otmenost i mladalački duh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Svoj look Nina je upotpunila torbicom u obliku srca crne boje, koja je dodala dašak razigranosti celokupnom izgledu. Torbica je savršen kontrast jarkoj boji haljine, a istovremeno unosi prefinjenost koja je karakteristična za njen stil. Njena šik zalizana frizura zaokružila je ovaj outfit, dajući mu dodatnu notu rafiniranosti i savremenosti.

 

Ovaj modni odabir pevačice nije samo potvrda njenog istančanog ukusa, već i inspiracija za sve žene koje žele da zrače ženstvenošću i stilom, bez obzira na godine. Nina Badrić još jednom pokazuje kako moda može biti igra elegancije i mladalačkog duha, a njena jarkožuta haljina to savršeno dokazuje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker