razigrano i šik

Otkačeno odelo Nine Badrić rezervisano je samo za najhrabrije: Pevačica prošetala Sarajevom u nesvakidašnjem izdanju

0

Pevačica je smelim modnim izborom sinoć oduševila sve prisutne na Sarajevo FIlm Festivalu.

Nina Badrić oduševila je sve na Sarajevo Film Festivalu
Nina Badrić oduševila je sve na Sarajevo Film Festivalufoto: Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić (52) sinoć je uoči Sarajevo Film Festivala održala koncert za pamćenje. 

 

Svojim raskošnim glasom i neponovljivom energijom slavna Hrvatica publiku je čitavo vreme držala na nogama, a ono što je svima zapalo za oko jeste njen stajling.

 

Modni odabir lepe Nine rezervisan je za samo najhrabrije i garantovano čini da se svako okreće, a njoj stoji kao saliven.

 

Nina Badrić važi za jednu od najbolje odevenih žena na domaćoj javnoj sceni, a njen odvažni stil može se okarakterisati kao savršen miks smelog i modernog sa neprolaznom elegancijom.

 

Crvenim tepihom filmskog festivala u Sarajevu pevačica je prošetala u trendi odelu brenda Valtadoros koje bi se malo ko odvažio da ponese.

 

Posebnost seta sačinjenog od pantalona i sakoa ženstvenog kroja leži u neobičnim šarama koje prekrivaju čitavu površinu ove smele kreacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Otkačeno žensko odelo Nina je upotpunila klasičnim crnin potpeticama i upečatljivim minđušama nalik morskim zvezdama, a elegantno zalizana frizura i prefinjen mejkap ovom look-u dali su konačni pečat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić oduševila koncertom

 

makonda-tracker