važi za svako leto

Kupaći Emine Jahović je jedina lekcija o modi za plažu koja vam zaista treba

1

Kada je reč o trendovima za stil na plaži, oni dolaze i prolaze, ali jedan model garantovano ostaje in zauvek, laska figuri i pogodan je za kombinovanje s modnim detaljima, a Emina je pronašla božanstven!

Emina Jahović ne greši kada je moda u pitanju, pa ni njen stil za plažu nije izuzetak.
Emina Jahović ne greši kada je moda u pitanju, pa ni njen stil za plažu nije izuzetak.foto: Instagram / yaemina

Popularna kantaturorka Emina Jahović ovih dana uživa u čarima leta i lepog vremena, a na Instagramu je od početka sezone podelila više fotografija svog opuštanja na plaži.


Viđali smo je u raznim izdanjima, a juče je pokazala najjednostavnije i možda i najlepše do sad – vanvremenski kupaći kostim s trendi detaljem.


Pevačica je pozirala u jednodelnom kupaćem, klasičnom modelu crne boje koji ima ravan izrez i tanke bretele, dok je donji deo visok i u obliku oštrog slov V, zahvaljujući čemu izdužuje figuru.

 

Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović za leto 2024. godine
Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović za leto 2024. godinefoto: Instagram / Yaemina

Međutim, da to ne bude samo još jedan običan kostim iz jednog dela, tu su statement detalji u vidu proreza u predelu struka, dok se preko leđa pruža jedna tanka traka.

 

Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović ima efektne proreze i gola leđa
Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović ima efektne proreze i gola leđafoto: Instagram / Yaemina

Jednodelni kupaći kostim – zauvek u modi


Kada je reč o modi za plažu, ona možda ne pruža toliko mogućnosti kao street style ili elegancija, ali i ova oblast ima svoj klasik.

 

S jednodelnim kupaćim crne boje ne možete da pogrešite, a ujedno je u pitanju model koji laska figuri je čini da delujemo vitkije, pomaže nam da "ušuškamo" sav višak koji bi eventualno mogao da nam stvara nesigurnosti i baš uvek izgleda trendi.

 

Sara Džesika Parker već godinama nosi isti kupaći kostim svaki put kad je paparaci spaze na letovanju
Sara Džesika Parker već godinama nosi isti kupaći kostim svaki put kad je paparaci spaze na letovanjufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Čak i ako nosite najjednostavniju opciju, već možete biti sigurni da ste odlično odabrali, a ako ste spremni da eksperimentišete s debljinom bretela, prorezima i detaljima – sigurno ćete se izdvojiti stilom za letovanje.

 


Američki Vogue pisao je još u maju ove godine da će leto 2024. biti u znaku jednodelnog kupaćeg kostima.

 

Kako je u pitanju minimalistički model, dajte mašti na volju s aksesoarima i obogatite svoj look efektnim šeširom, šarenim narukvicama i nanogicama, privremenom tetovažom, dezeniranim maramama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Plaža na Rzavu

 

makonda-tracker