modna inspiracija

Sandale Emine Jahović su savršen spoj udobnog & šik – njene koštaju 990 eura, a mogu se naći i za manje para

1

Pevačica Emina Jahović pronašla je par obuće idealan za kraj leta i početak jeseni.

Emina Jahović ima nepogrešiv stil
Emina Jahović ima nepogrešiv stilfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim svojim raskošnim talentom pevačica Emina Jahović neprestano nas oduševljava svojim besprekornim osećajem za modu i oblačenje.

 

Bilo da je u pitanju stil za crveni tepih, plažu ili neku opuštenu gradsku varijantu, pevačica uvek ume da iskombinuje savršen autfit, sa posebnim obraćanjem pažnje na najsitnije detalje.

 

Svaki njen odabir predstavlja harmoničan spoj sofisticiranosti i udobnosti, a upravo to je slučaj i sa parom sandala koje je ponosno pokazala na svom Instagramu.

 

Nedavno je Emina objavila fotografiju na kojoj se vide samo njene noge, odnosno jedan deo onoga što se čini kao stajling stvoren za vrele avgustovske, ali i dolazeće septembarske dane.

 

U pitanju su lagane pantalone ležernog kroja u zemljanoj nijansi ukomponovane sa sve popularnijim otvorenim ravnim sandalama.

 

Osim što je udoban i dozvoljava nozi da diše, ovaj jastučasti model obuće uz sve se lako kombinuje i čini da svaki look odiše mladalačkim šikom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Iza jedinstvenog dizajna pevačicinih kožnih sandala stoji luksuzni brend Prada, a njihova trenutna cena doseže neverovatnih 990 eura.

 

Nešto deblji đon stvara optičku iluziju i daje na visini, dok podesivi kaiščići ove sandale čine izuzetno praktičnim.

Poznate dame širom sveta potpuno su poludele za ovim modelom, a dobra vest je da se gotovo iste ovakve mogu pronaći po mnogo pristupačnijim cenama u mnogim fast fashion buticima.

 

Savršene su za letnje, ali i jesenje dane koji nas očekuju i podjednako dobro se kombinuju sa haljinom, suknjom i pantalonama.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sin Emine Jahović

 

makonda-tracker