OČAS POSLA SE PRAVI

Kao tinejdžerka i u 40-im: Emina Jahović dan počinje ovim NAPITKOM zbog kojeg ima savršenu figuru godinama

0

Pevačica Emina Jahović godinama važi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj estradi

Emina Jahović
Emina Jahovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekad je teško poverovati da Emina Jahović ima 42 godine, ali zbog svoje vitke figure i ulaganjima u izgled, pevačici ovo odlično polazi za rukom.

 

Emina je jednom prilikom podelila na svom instagram nalogu kako izgleda njena dnevna rutina koja je i zaslužna velikim delom za vitku liniju.

 

- Da podelim sa vama svoju dnevnu rutinu. Započnite dan jednim šumećim C vitaminom. Posle 20 minuta do pola sata svež isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu, jedna kašičica putera, u to sve stavite malo sveže mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte, navela je pevačica u objavi.

 

- Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan mlakom vodom i par kapi limuna, u to takođe možete dodati gore pomenute začine.

 

Pevačica Emina Jahović
Pevačica Emina Jahovićfoto: Printscreen/Instagram/yaemina

 

S obzirom da mnogi dan počinju kafom, pevačica je i za to imala dobar savet, otkrivši da omiljeni napitak možete popiti 20 minuta posle ceđenog soka, ali po mogućstvu bez ikakvih dodataka kao što su šećer ili mleko.

 

- Ne zaboravite da se krećete. Svaki drugi dan je poželjno raditi sa težinama ili vežbe sa težinom vašeg tela 50 minuta, 10 minuta smirenog i koncentrisanog istezanja mišića. Kardio trening obavezno posle treninga najmanje 20 minuta na biciklu ili traci - napisala je Emina.

 

Tako da pored bilo kakvih napitaka, caka i trikova za mršavljenje ili održavanje vitke figure, najbitnije je ustvari kretati se i imati uošte bilo kakvu fizičku aktivnost.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker