ona zna kako da dobro izgleda

Sličnu možete imati za manje od 20 evra: Amal Kluni blista u haljini koju Srpkinje obožavaju i najčešće nose na plažu

0

Ako se iskombinuje sa efektnim nakitom postaje moćan komad za sve prilike 

AMAL KLUNI BLISTA U BELOJ ČIPKANOJ HALJINI
AMAL KLUNI BLISTA U BELOJ ČIPKANOJ HALJINI foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Advokatica za ljudska prava Amal Kluni i njen suprug glumac Džordž Kluni uživali su sinoć na večeri u Grand Hotel Tremeco na jezeru Komo u koji su stigli svojim luksuznim čamcem.

 

Iako nije retkost da njih dvoje dolaze na ovo mesto ono što je svima privuklo pažnju jeste to što su se oboje obukli kao da su krenuli da ponovo obnove svoje bračne zavete.

 

Amal je ponela haljinu Virginie Viard iz kolekcije Chanel's resort 2023 u kojoj smo već imali prilike da je vidimo pre oko godinu dana.

Bela heklana maksi haljina postala je ove godine apsolutni hit među pripadnicama lepšeg pola, a mnoge dame su je nosile na plažu, jer je savršena za tople letnje dane.

 

Ipak, Amal Kluni nije izgledala kao da je krenula na kupanje, jer je svom stajlingu dodala aksesorare koji su je još jednom učinili boginjom stila. 

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Klunijeva supruga izgled kompletirala velikim srebrnim naušnicama i metalik srebrne štikle sa kaišićima i tako postigla dovoljnu doze elegancije da je jednostavno mamila uzdahe.

 

Ova svestrana haljina može da se nosi na mnogo načina i da podjednako dobro u njoj izgledate i na venčanju na plaži, ali i u luks restoranu baš kao što je to učinila Amal Kluni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?

 

makonda-tracker