domišljato i trendi

Izdanje Ivane Korab koje oduzima dah: Ono što je obukla liči na haljinu – iznenadićete se kada saznate šta je zapravo

0

Manekenka u garderoberu ima zavidnu kolekciju skupocenih tašni.

Ivana Korab uvek izgleda besprekorno
Ivana Korab uvek izgleda besprekornofoto: A.H./ATAImages

Manekenka Ivana Korab (38) večeras se pojavila ne jednom gradskom događaju i izgledom oduševila sve prisutne.

 

Opšte je poznato da Korabova drži do zdravog života, te se to odražava i na njenu formu koja je već godinama unazad besprekorna.

 

Uz to, njeni modni odabiri gotovo uvek su bez greške, a kombinacija koju je ponela danas pravi je dokaz da za glamurozan look na crvenom tepihu nije nužno neophodna haljina.

 

Za dobro oblačenje ponekada je samo dovoljno malo mašte i prava doza kreativnosti koja neke obične komade može pretvoriti u potpuno čudesne i drugačije.

 

Time se vodila i lepa Ivana kada je smišljala svoj stajling za jedan prestonički događaj na koji se večeras uputila.

 

Umesto klasične haljine ili odela za kojim poznate dame sve više posežu kada je pojavljivanje na crvenom tepihu u pitanju, ona se opredelila za krajnje nesvakidašnji miks.

 

Najobičniju belu košulju ležernog kroj upasala je u istobojnu mini suknjicu sa volanima koji se dramatično spuštaju sa strane i time napravila optičku varku, zbog koje se oku prosečnog gledaoca čini da je u pitanju zaista – haljina.

 

Ivana Korab
foto: Instagram / ivanakorab

Ovaj monohromatski kombo Korabova je razbila upečatljivim komadima – bebiplave čizmice na potpeticu ispod kolena i mini Keli tašnica luksuznog brenda Hermes u nešto jarkijoj nijansi, napravili su potpuni "bum" u ovom, naizgled običnom stajlingu.

 

Na fotki koju je Ivana objavila putem svoje Instagram priče u pozadini se može videti i zavidna kolekcija skupocenih torbi, naročito onih sa potpisom modne kuće Hermes, u raznim oblicima i bojama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker