trendseterka

Ana Ivanović objavila fotku sa plaže i svi gledaju samo u jedno – stajling koji spaja šik & udobno zapalio je internet

0

Nekadašnja teniserka neretko objavljuje fotke sa bajkovitih destinacija.

Letnji stil Ane Ivanović prava je inspiracija
Letnji stil Ane Ivanović prava je inspiracijafoto: Instagram / Anaivanovic

Ana Ivanović (36) jedna je od najbolje odevenih Srpkinja na svetu i već godinama unazad prava je modna inspiracija ženama širom sveta.

 

Nekadašnja teniserka zna kako spojiti stil koji odiše "tihim luksuzom" sa trendi komadima, koji su istovremeno izuzetno udobni i lagodni za nošenje.

 

Lepa sportistkinja danas je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa plaže, a stajling za koji se ovom prilikom opredelila prava je modna poslastica.

 

Supruga nemačke legende fudbala Bastijana Švajnštajgera sa svojom jačom polovinom obožava da putuje i uživa na prelepim destinacijama širom planete.

 

Ovoga puta Ana odmara na tajnoj lokaciji tik uz obalu mora, a danas je podelila jednu fotku koja svedoči o tome koliko joj je tamo lepo.

 

Ono što je mnoge njene fanove oduševilo jeste krajnje jednostavan i ležeran, a opet tako šik autfit za plažu u kom je ispozirala na jednom kamenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Najsrećnija pored mora – napisala je ona ispod fotografije na kojoj nosi ultraženstveni šljokičavi bikini u sve popularnijoj roze boji.

 

Donji deo kupaćeg pokrila je otkačenim šarenim šortsem visokog struka iza čijeg dizajna stoji brend Zimmermann, a koji vredi čak 390 eura. Ovaj komad ultimativni je detalj koji stvara pravi "bum" efekat.

 

Ovaj kasni avgustovski look Ana je upotpunila kul naočarama za sunce i satom na ruci, što je svemu dalo začin sofisticiranog i elegantnog, a za manje para i vi možete izgraditi fensi autfit sličan ovome.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu

 

makonda-tracker