vanvremenska elegancija

Sloboda Mićalović sinoć je očarala Niš – haljina u kojoj se pojavila odiše holivudskim glamurom & stoji joj kao salivena

0

Boba Mićalović jedna je od najlepše odevenih glumica na domaćoj javnoj sceni.

Sloboda Mićalović važi za ženu istančanog ukusa
Sloboda Mićalović važi za ženu istančanog ukusafoto: F.S./ATAImages

Sloboda Mićalović (43) sinoć je zablistala na Filmskim susretima u Nišu, ostavivši sve prisutne bez daha svojim elegantnim izdanjem.

 

Vidno raspoložena, lepa Boba družila se i pozirala sa svojim kolegama na crvenom tepihu. 

 

Društvo su joj pravili Andrija Milošević i Mima Karadžić, a modno izdanje u kom se pojavila učinilo je da sve oči budu uprte u jednu od naših najpoznatijih glumica.

 

Glumica poznata po svom prefinjenom modnom ukusu, ponela je dugu crnu haljinu ležernog kroja na jedno rame, delo jednog domaćeg brenda.

 

Ova haljina, jednostavna, a opet sofisticirana, prava je oda ženstvenosti i pokazala je zašto je Sloboda jedna od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni.

 

Njeno izdanje bilo je potpuno u crnoj boji, a eleganciju je dodatno naglasila crna tašnica i sandale koje su savršeno upotpunile celokupan look.

 

Uz sve to, Sloboda je odlučila za minimalističku šminku, koja je diskretno istakla njene prirodne crte lica, omogućivši da njena prirodna lepota dođe do punog izražaja.

 

Svoj prelepi stajling podelila je sa obožavaocima i pratiocima na Instagramu, gde je dobila brojne pohvale za svoje nepogrešivo modno umeće. Još jednom glumica je pokazala da elegancija ne mora biti upadljiva da bi bila zapažena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Revija lokalnih sizajner u Nišu

 

makonda-tracker