prelepo i moćno

Lepršavo, damski, a ipak dovoljno zavodljivo da probudi maštu: Neobična haljina Nevene Božović oduševila Beograd

0

Lagana kreacija koju je pevačica ponela savršena je za tople letnje dane, ali nije za svakoga... 

STAJLING NEVENE BOŽOVIĆ U BEOGRADU JE IZAZVAO MNOGE POGLEDE
STAJLING NEVENE BOŽOVIĆ U BEOGRADU JE IZAZVAO MNOGE POGLEDE foto: Instagram / nevenabožovic

Sinoć je u srpskoj prestonici održana ceronija u čast velikog jubileja i obeležavanja 100 godina Radio Beograda.

 

Tim povodom je RTS organizovao dva spektakularna koncerta na Tašmajdanu na kojem su nastupile brojne poznate zvezde domaće muzičke scene.

 

Među njima našla se i lepa Nevena Božović, koja je sa svojim kolegama uveličala proslavu i dala publici koja je program mogla da prati i preko malih ekrana da uživa u najvećim hitovima domaće muzičke scene.

Osim zbog sjajnog glasa Nevena je bila u centru pažnje medija i zbog svog donekle smelog, letnjeg izdanja, o kojem se te večeri pričalo u našem glavnom gradu.

 

Nevena je odabrala dugu haljinu koja je bila sačinjena od veoma laganog materijala, koji je lepršao kada je stala na scenu, a kroj haljine je bio toliko neobičan da su svi morali dobro da se zagledaju u nju.

 

Mnogo volana u gornjem delu haljine, dali su dozu elegancije, a gola ramena dozu seksepila. Haljina nežne roze boje padala je gotovo do poda, ali jedan detalj doprineo je vrcavosti i učinio je mladalačkom i prilagođenom Neveninoj nemirnoj prirodi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, prednji deo haljine bio je veoma kratak, pa je otkrivao njene vitke noge, a celu kombinaciju Nevena je upotpunila kratkim crnim lakovanim čizmicama koje su bile pomalo neobičan izbor uz ovakvu letnju haljinu.

 

Bilo kako bilo, Nevena je još jednom pokazala da ima svoj, izgrađen, mnogim pomalo neobičan stil, a kakva bi zvezda bila ne pronađe način da se nečim istakne i privuče pažnju u moru sličnih pevačica koje možemo da vidimo na današnjoj muzičkoj sceni u Srbiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Nevena Božović sa suprugom 

 

 

makonda-tracker